od-kuchni-t42639-810.html?hilit=anai
jako płeć odmienna od mądrej
ita napisał(a):Dzień dobry w niedzielę![]()
obejrzałam Bogowie
choć o Relidze wiele złego słyszałam, film bardzo mi się podobał...
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Etam kuchnia![]()
Podpowiedziałbyś koleżance jako fachowiec czy brać tego Astona ?
Nie wiemNie mam turbinki w swoim aucie to co ja tam mogę wiedzieć?
.png)
Nie łażę za Tobą, nie dyskutuję i nie robię nigdzie aluzji do Twoich wypowiedzi - bądź tak miły i się w końcu ode mnie odjebaj!Bocian napisał(a):Zawsze możesz udzielać się tu:
Anai napisał(a):Nie łażę za Tobą, nie dyskutuję i nie robię nigdzie aluzji do Twoich wypowiedzi - bądź tak miły i się w końcu ode mnie odjebaj!Bocian napisał(a):Zawsze możesz udzielać się tu:
Blaugrana napisał(a):Podanie tego wątku miało kontekst żartobliwy. Że niby kobiety do garów i do kuchni a nie do maszyn i traktorów.
Jeżeli ktoś miałby się obrazić to tylko ja ale dla mnie to był tylko i wyłącznie żart.
Chciałam nawet napisać, że jestem jak ta żaba z kawału i się przecież nie rozdwoję
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Podanie tego wątku miało kontekst żartobliwy. Że niby kobiety do garów i do kuchni a nie do maszyn i traktorów.
Jeżeli ktoś miałby się obrazić to tylko ja ale dla mnie to był tylko i wyłącznie żart.
Chciałam nawet napisać, że jestem jak ta żaba z kawału i się przecież nie rozdwoję
Kasiu, to trzeba po prostu rozumieć bardzo proste rzeczyDokładnie o to chodziło. Taki wątek z kuchnią w tytule jest tylko jeden. Na autora mam wy... Ale ludzie przewrażliwieni na swoim tle, można by powiedzieć zakompleksieni, odbierają to jako atak na siebie.