Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 06.02.2015 10:06

Bocian napisał(a):Prezes chyba na Malediwy zarabia to i po 16h na dobę mieli :)

..jak po 16 tyra to na Dużediwy ...pewnikiem.. :oczko_usmiech: a nie jakieś małe... 8O
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 06.02.2015 10:07

ja też tylko tak z doskoku, czasu jakoś brakuje, muszę się pakować, parę spraw załatwić,obiad, dziecko ze szkoły odebrać, kciuki za Andrzeja córkę trzymać, modlić się, żeby jutro mgły nie było, kiedy to wszystko, kiedy to wszystko? :roll:
Ale Andrzej, kciuki sprawa priorytetowa :)
no to zajrzę później
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.02.2015 10:11

No, no, jutro to mógłby sanszajn być na wyjazd :) Ale raczej sie nie przewiduje :)
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 06.02.2015 10:13

Bocian napisał(a):Prezes chyba na Malediwy zarabia to i po 16h na dobę mieli :)

Jakie Malediwy, na Chorwację! Bo tam drożyzna Panie że strach :oczko_usmiech: :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 06.02.2015 10:23

ita napisał(a):Ale Andrzej, kciuki sprawa priorytetowa :)

..dzięki, pewnikiem po 12 pojadę... :mrgreen:
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 06.02.2015 10:38

garbowski napisał(a):
ita napisał(a):Ale Andrzej, kciuki sprawa priorytetowa :)

..dzięki, pewnikiem po 12 pojadę... :mrgreen:

Trzymam z całej siły i czekam na wieści! :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2015 10:41

Bocian napisał(a):
Andzia* napisał(a):
garbowski napisał(a):
Andzia* napisał(a):Cześć coby nie było, że tylko podglądam i nic nie piszę w Waszym wątku :wink:

..a co tu podglądać...same gupki piszom :oczko_usmiech: siema

He he - gupki powiadasz - a gupolki mogom :mrgreen:

Przeca piszą tu takie :)

Gdzie niby ?
To ja tu swoje myśli przelewam, macie możliwość korzystania z krynicy mej mądrości, a tu panie takie rzeczy ? Idę stąd w 3,14 zdu Obrazek
P.S. Jak mialeś 21999 to Ci napisałam - jeszcze jeden, do 22, no ale się obyło bez fanfar. Idziesz na miszcza.
P.S. Andrzej Obrazek
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 06.02.2015 10:48

Blaugrana napisał(a):To ja tu swoje myśli przelewam, macie możliwość korzystania z krynicy mej mądrości, a tu panie takie rzeczy ? Idę stąd w 3,14 zdu Obrazek
P.S. Jak mialeś 21999 to Ci napisałam - jeszcze jeden, do 22, no ale się obyło bez fanfar. Idziesz na miszcza.
P.S. Andrzej Obrazek

..masz całkowita rację..człowiek się produkuje...coś dla potomnych chce zostawić a w zamian co... :?: nie wspomnę że moich 3 tysięcy postów, mądrych i przemyślanych również nikt nie zauważył...chyba trzeba focha strzelić :evil:

:oczko_usmiech:
Basia, Kasia dzięki
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2015 11:01

garbowski napisał(a):
Blaugrana napisał(a):To ja tu swoje myśli przelewam, macie możliwość korzystania z krynicy mej mądrości, a tu panie takie rzeczy ? Idę stąd w 3,14 zdu Obrazek
P.S. Andrzej Obrazek

..masz całkowita rację..człowiek się produkuje...coś dla potomnych chce zostawić a w zamian co... :?: nie wspomnę że moich 3 tysięcy postów, mądrych i przemyślanych również nikt nie zauważył...chyba trzeba focha strzelić :evil:

:oczko_usmiech:
Basia, Kasia dzięki

A tu od gupkow i gupolek wyzywajom
Zero podziękowania za trud :lol:
Idę się poświęcić kontemplacji ( czyt. wziąć się do roboty) nad tymi dzikimi czasami :boss:
Jułelkom :smo:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.02.2015 11:28

A ja jadę na myjnie Ergele umyć bo wiadomo, że jak czysta to mniejszy opór powietrza i mniej pali a za zaoszczędzone ojro lepiej dziecku loda kupić :)
Andzia*
Cromaniak

Postnapisał(a) Andzia* » 06.02.2015 12:04

Bocian napisał(a):A ja jadę na myjnie Ergele umyć bo wiadomo, że jak czysta to mniejszy opór powietrza i mniej pali a za zaoszczędzone ojro lepiej dziecku loda kupić :)

Zaoszczędzisz jeszcze więcej jak sam autko umyjesz :mrgreen:
Sylwetka...
Koneser

Postnapisał(a) Sylwetka... » 06.02.2015 14:06

Bocian napisał(a):A ja jadę na myjnie Ergele umyć bo wiadomo, że jak czysta to mniejszy opór powietrza i mniej pali a za zaoszczędzone ojro lepiej dziecku loda kupić :)

Nie myj wcale po 2 godzinach jazdy i tak będzie taka jak przed myciem plus bardziej biała od soli :roll: ... będziesz miał na 2 lody :oczko_usmiech:
dla dziecka oczywiście :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.02.2015 14:22

Sylwetka&Gienuś napisał(a):

Nie myj wcale po 2 godzinach jazdy i tak będzie taka jak przed myciem plus bardziej biała od soli :roll: ... będziesz miał na 2 lody :oczko_usmiech:
dla dziecka oczywiście :mrgreen:

I tu wasze kalkulacje idą w łeb bo u mnie myjnia to nad Wisłą jest na płyciźnie czyli za darmochę :lol: A poza tym te 2h jazdy na czysto to tez jest oszczędność na paliwie :) A wiadomo, że ziarnko do ziarnka... 8)
Andzia*
Cromaniak

Postnapisał(a) Andzia* » 06.02.2015 14:42

A potem nie dziwota, że woda w Bałtyku taka brudna :wink: skoro samochód w Wiśle myjesz 8O
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.02.2015 14:44

Mam znajomych z Poznania :mrgreen: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone