....no cóż...trudno...witam z upalnej lubelszczyzny ..te inne tyż pozdrawiam
....no cóż...trudno...witam z upalnej lubelszczyzny lubelski napisał(a):...a co to..raptem nie ma gupków i baranów na forum
![]()
....no cóż...trudno...witam z upalnej lubelszczyzny
![]()
..te inne tyż pozdrawiam
.png)
zebik napisał(a):lubelski napisał(a):...a co to..raptem nie ma gupków i baranów na forum
![]()
....no cóż...trudno...witam z upalnej lubelszczyzny
![]()
..te inne tyż pozdrawiam
Som nie tyko gupki i idioci ale "srający po krzakach" - taki nowy szczep z plemienia inków i tchibów![]()
leje i leje i leje jakby się ktoś tam na górze zawściekł żeby lało ale wiecie gdzie to mam...![]()
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Siema wszystkim srającym po krzokachJara, osa pewnie od tego zdechła, co?
nie wiem, przecież nie będę jej reanimował
.png)
Bocian napisał(a):A ja właśnie w robocieAle jeszcze potem tylko wtorek i dziękuje za współpracę
Przyjaciele podesłali mi dziś zdjęcia z miejsca gdzie są aktualnie w cro, jak mieszkają i co jedzą i łza się w oku zakręciła z żalu...
Rysio napisał(a):Bocian napisał(a):A ja właśnie w robocieAle jeszcze potem tylko wtorek i dziękuje za współpracę
Przyjaciele podesłali mi dziś zdjęcia z miejsca gdzie są aktualnie w cro, jak mieszkają i co jedzą i łza się w oku zakręciła z żalu...
Jakbyś tak przez Csornę jechał to uważaj na 2 rondzie
.png)
Bocian napisał(a):A ja właśnie w robocieAle jeszcze potem tylko wtorek i dziękuje za współpracę
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):A ja właśnie w robocieAle jeszcze potem tylko wtorek i dziękuje za współpracę
Przed chwilą rozstałem się z ekipą z Borka i Orebica.