Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2014 18:57

garbowski napisał(a):..również witam..na wschodzie bez zmian :oczko_usmiech:

Nawet temperatury :?: :roll: :lol:
U mnie teraz 9,5 na plusie. Śniegu tej jesieni jeszcze nie widziałem. :)
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 18.12.2014 19:05

slapol napisał(a):U mnie teraz 9,5 na plusie. Śniegu tej jesieni jeszcze nie widziałem. :)

Na zachodzie temperatura identyczna. I jakieś g..... leci z nieba,ale białe nie jest ;)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 18.12.2014 19:06

..śnieg już ci on był.. chwilę :mrgreen: temperatura jako żywo jak u mnie.. no i jak się patrzę jakie spustoszenie we łbie, w szarych komórkach robi "duch puszczy" to chyba jak jara się na cole przerzucę :oczko_usmiech:
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 18.12.2014 19:11

Andrzej,wszystko zależy od ilości.... ;)
Grunt, to nie przesadzić :lol:
Umiar..... :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2014 19:13

Basiulinek napisał(a):
slapol napisał(a):U mnie teraz 9,5 na plusie. Śniegu tej jesieni jeszcze nie widziałem. :)

Na zachodzie temperatura identyczna. I jakieś g..... leci z nieba,ale białe nie jest ;)

U mnie sucho i niech tak pozostanie :lol: Jeżdżenie w mieście po ciapie solnej nie jest fajne. Za to w górkach mogłoby nieco pobielić. Cepry by się poślizgały a miejscowi dudków by zarobili :)
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 18.12.2014 19:18

Na takie pobielone górki,to na Sylwestra liczę.
Bedziemy ok.200km od Wrocka (w krainie piva i knedlička) ;) i byłoby przyjemniej w białym krajobrazie :) poodpoczywać...... ;)
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 18.12.2014 19:20

siema wieczornie :D

u nas też ciepło, 9,5 stopnia w grudniu :roll:
ale ja tam nie narzekam, byle nie padało, to taka zima może sobie w mieście być :wink:
w górach śnieg by się przydał

no z robotą się w miarę obrobiłam, krwi nie wzięli bo za bardzo rozwodniona :lol:
z basenu rezygnuję, chyba mi się nie chce
jeszcze powinnam podejść do biedrony bo się dziecku przypomniało, że pierniczki ma na jutro przynieść
ale boję sie, że jak tam dotrę to się skusze na promocję kup 6 win to dostaniesz 25 % rabatu :roll: :oczko_usmiech:
szkoda, że dzisiaj nie jest piątek :roll:
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 18.12.2014 19:24

No Ita... Gdybym miała w wolny dzień taki napięty grafik jak Ty ..... to połowę bym odpuściła! :lol:
A z promocji może warto skorzystać...? ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2014 19:27

6 Dingač(ów) z upustem 25 % to bym kupił :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2014 19:29

Basiulinek napisał(a):Na takie pobielone górki,to na Sylwestra liczę.
Bedziemy ok.200km od Wrocka (w krainie piva i knedlička) ;) i byłoby przyjemniej w białym krajobrazie :) poodpoczywać...... ;)

W Ostravie są górki :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2014 19:31

ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 18.12.2014 19:40

slapol napisał(a):6 Dingač(ów) z upustem 25 % to bym kupił :wink: :lol:

też :wink:

ale w biedrze też są fajne wina :roll:
no może się przejdę :oczko_usmiech:

Basiulinek jakoś dzisiaj miałam powera, to chyba te zajęcia na siłowni od rana :D
wychodzę z założenia, że lepiej raz a dobrze, a potem spokój, w weekend będę odpoczywać, chyba :roll:

moje dzieci mnie wykończą, zrobiłam 100 pierogów z kapustą i grzybami, moje dzieci owszem zjadły, nawet pochwaliły, po czym stwierdziły, że jednak ruskie to najlepsze i że na Święta maja tez być ruskie :evil:
dzisiaj zrobię jeszcze farsz ale lepić to już będę jutro :evil:

czytam czy w Ostrawie się ogórki i się zastanawiam dlaczego Slapola interesują ogórki ? ale już doczytałam :lol:
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 18.12.2014 19:44

..a ja bym knedlików pojadł.. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2014 19:45

ita napisał(a):...czytam czy w Ostrawie się ogórki i się zastanawiam dlaczego Slapola interesują ogórki ? ale już doczytałam :lol:

He, he, he...tej Ita, a Wy w tej Pyrlandii to nie macie sklepów z pierogami :?: Ino sami lepicie :?: :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2014 19:46

garbowski napisał(a):..a ja bym knedlików pojadł.. :mrgreen:

Ja też bym pojadł, stąd dopytuję, gdzie ta sylwkowa impra :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone