.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Co tam ogólnie słychać? Prezenty pokupowane?
to ja się z Jędrkiem pytamy Ciebie, czy pokupowane? Żebyś nas nie zawiódł.![]()
O kolega na coś widzę liczy?Zapytaj Jędrka, jemu napisałem jakie będą atrakcje
garbowski napisał(a):..ogólnie to słychać "Gladiatora"...n-ty raz.., jutro spotkanko opłatkowe z innego forum a potem pewnie te...prezenty obaczymy..co zakupić..niby jest tego do zabicia a jak przyjdzie do kupienia to kiszka..
.png)
Bocian napisał(a):garbowski napisał(a):..ogólnie to słychać "Gladiatora"...n-ty raz.., jutro spotkanko opłatkowe z innego forum a potem pewnie te...prezenty obaczymy..co zakupić..niby jest tego do zabicia a jak przyjdzie do kupienia to kiszka..
Ja sie zatrzymałem w skakaniu po programach na Terminatorze 3
jara napisał(a):Bocian napisał(a):garbowski napisał(a):..ogólnie to słychać "Gladiatora"...n-ty raz.., jutro spotkanko opłatkowe z innego forum a potem pewnie te...prezenty obaczymy..co zakupić..niby jest tego do zabicia a jak przyjdzie do kupienia to kiszka..
Ja sie zatrzymałem w skakaniu po programach na Terminatorze 3
Dziesięciolecie Kabaretu Młodych Panów
Blaugrana napisał(a):Ja kupuję na merlin pl. Bez jeżdżenia po sklepach, stania, mordowania się, narażania zdrowia...
Spokojnie, siedząc sobie wygodnie, do wyboru do koloru, tylko klikam wybrany produkt, leci mi do koszyka, wysyłam zamówienie, następne, odhaczam...w poniedziałek wszystko dojdzie. Tak się załatwia sprawy
Jak komuś się nie spodoba - trudno/świetnie . Mnie też nie wszystko się podoba
Za to osobiście ubrałam już choinkę
Dobry wieczór.