Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 16.11.2014 21:57

..to ja idę pod wynalazek Vincenta Priessnitza, :mrgreen: jutro do miasta, zatankuję se swój silnik wysokoprężny pochodną destylacji ropy naftowej, na stacji BePe :mrgreen: obok zjem se bułkę zez kotletem z wołowiny i zieleniną, a wieczorkiem może se wejdę na rynek miasta w starożytnym Rzymie i popiszę gupoty..jak zwykle..trzymajta się :papa:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.11.2014 21:59

garbowski napisał(a):..to ja idę pod wynalazek Vincenta Priessnitza, :mrgreen: jutro do miasta, zatankuję se swój silnik wysokoprężny pochodną destylacji ropy naftowej, na stacji BePe :mrgreen: obok zjem se bułkę zez kotletem z wołowiny i zieleniną, a wieczorkiem może se wejdę na rynek miasta w starożytnym Rzymie i popiszę gupoty..jak zwykle..trzymajta się :papa:

Nic nie zrozumiałem ale najważniejsze czy cóś do chlania będzie? :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 16.11.2014 22:01

ipaga napisał(a):czesc Jara! :mrgreen: i pilnuj coby mi nauczycielki nie spalili :smo: przedwczesnie :lol:

Cześć Kaśka. Nie pękaj na robocie. Niech no tylko ktoś podskoczy, to jak go rnę, to mu gil warę przytrzaśnie. Tak, żeby po naszemu było, bez obcyngalania się na boki.
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 16.11.2014 22:03

Bocian napisał(a):Nic nie zrozumiałem ale najważniejsze czy cóś do chlania będzie? :)

..za 3 dni..bydzie swoje i za swoje.. :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.11.2014 22:03

jara napisał(a):
ipaga napisał(a):czesc Jara! :mrgreen: i pilnuj coby mi nauczycielki nie spalili :smo: przedwczesnie :lol:

Cześć Kaśka. Nie pękaj na robocie. Niech no tylko ktoś podskoczy, to jak go rnę, to mu gil warę przytrzaśnie. Tak, żeby po naszemu było, bez obcyngalania się na boki.

Ładnie to zabrzmiało :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.11.2014 22:10

garbowski napisał(a):..to ja idę pod wynalazek Vincenta Priessnitza, :mrgreen: jutro do miasta, zatankuję se swój silnik wysokoprężny pochodną destylacji ropy naftowej, na stacji BePe :mrgreen: obok zjem se bułkę zez kotletem z wołowiny i zieleniną, a wieczorkiem może se wejdę na rynek miasta w starożytnym Rzymie i popiszę gupoty..jak zwykle..trzymajta się :papa:

Ja idę pod natrysk. Jutro rano wypiję napój powstający w wyniku zalania kawy gorącym, lekko spienionym mlekiem. Potem pojadę też na BePe i do sklepu o bardzo dużej powierzchni, bo w lodówce mam tylko światło. I też na rynku starożytnego Rzymu podam w określonym temacie swoją pisaną wypowiedź :)
Dobranoc :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 16.11.2014 22:10

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Ładnie to zabrzmiało :oczko_usmiech:

Hvala :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.11.2014 22:16

Blaugrana napisał(a):

Ja idę pod natrysk. Jutro rano wypiję napój powstający w wyniku zalania kawy gorącym, lekko spienionym mlekiem. Potem pojadę też na BePe i do sklepu o bardzo dużej powierzchni, bo w lodówce mam tylko światło. I też na rynku starożytnego Rzymu podam w określonym temacie swoją pisaną wypowiedź :)
Dobranoc :)

A ja po prostu zdupcam :mrgreen:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 16.11.2014 22:18

Bocian napisał(a):A ja po prostu zdupcam :mrgreen:

Ostatnio mało żywotności w Tobie obserwuję, nieprawdaż? :lol: :smo:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.11.2014 22:20

jara napisał(a):

:mrgreen:
:smo:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.11.2014 22:21

jara napisał(a):

Stary zgred jestem to czego oczekiwać :)
Natenczas udam się do alkowy w celu poczytania liter w języku nieanglikańskim :) A taka fanaberia mnie najszła :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 16.11.2014 22:24

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Stary zgred jestem to czego oczekiwać :)
Natenczas udam się do alkowy w celu poczytania liter w języku nieanglikańskim :) A taka fanaberia mnie najszła :)

2. pot. «rzeczy wyszukane, wymyślne»
‹prawdopodobnie jidysz. z niem. + hebr.›

:mrgreen: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.11.2014 07:12

ti kánete pedia?
Gratia vobis et pax :mrgreen:

A teraz ewakuacja, zanim Caryca z Juliszem Cezarem powstaną :wink: :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 17.11.2014 08:43

..dzień do ...siedzenia :mrgreen: pada, zimno i dalej wieje :roll: ..wielbłądzi odchód spalony :mrgreen: , płyn ze zmielonych ziarenek wypity, nuuuuuuuuuudy...
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 17.11.2014 10:29

U mnie też nudy :) Mandat z poczty odebrany :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone