.png)

garbowski napisał(a):..to ja idę pod wynalazek Vincenta Priessnitza,jutro do miasta, zatankuję se swój silnik wysokoprężny pochodną destylacji ropy naftowej, na stacji BePe
obok zjem se bułkę zez kotletem z wołowiny i zieleniną, a wieczorkiem może se wejdę na rynek miasta w starożytnym Rzymie i popiszę gupoty..jak zwykle..trzymajta się
jara napisał(a):ipaga napisał(a):czesc Jara!i pilnuj coby mi nauczycielki nie spalili
przedwczesnie
Cześć Kaśka. Nie pękaj na robocie. Niech no tylko ktoś podskoczy, to jak go rnę, to mu gil warę przytrzaśnie. Tak, żeby po naszemu było, bez obcyngalania się na boki.

garbowski napisał(a):..to ja idę pod wynalazek Vincenta Priessnitza,jutro do miasta, zatankuję se swój silnik wysokoprężny pochodną destylacji ropy naftowej, na stacji BePe
obok zjem se bułkę zez kotletem z wołowiny i zieleniną, a wieczorkiem może se wejdę na rynek miasta w starożytnym Rzymie i popiszę gupoty..jak zwykle..trzymajta się
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):ipaga napisał(a):czesc Jara!i pilnuj coby mi nauczycielki nie spalili
przedwczesnie
Cześć Kaśka. Nie pękaj na robocie. Niech no tylko ktoś podskoczy, to jak go rnę, to mu gil warę przytrzaśnie. Tak, żeby po naszemu było, bez obcyngalania się na boki.
Ładnie to zabrzmiało
Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):..to ja idę pod wynalazek Vincenta Priessnitza,jutro do miasta, zatankuję se swój silnik wysokoprężny pochodną destylacji ropy naftowej, na stacji BePe
Ja idę pod natrysk. Jutro rano wypiję napój powstający w wyniku zalania kawy gorącym, lekko spienionym mlekiem. Potem pojadę też na BePe i do sklepu o bardzo dużej powierzchni, bo w lodówce mam tylko światło. I też na rynku starożytnego Rzymu podam w określonym temacie swoją pisaną wypowiedź
Dobranoc
jara napisał(a):Bocian napisał(a):A ja po prostu zdupcam
Ostatnio mało żywotności w Tobie obserwuję, nieprawdaż?![]()

jara napisał(a):Bocian napisał(a):A ja po prostu zdupcam
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):A ja po prostu zdupcam
Stary zgred jestem to czego oczekiwać![]()
Natenczas udam się do alkowy w celu poczytania liter w języku nieanglikańskimA taka fanaberia mnie najszła