ipaga napisał(a):...to Wasz wieczór ma wszystko to czego nie ma mój...(ze światłem nie będę wszak po polu latała
)
..no a Jara ma jeszcze i...baaaalkoooon..
Bocian napisał(a):ipaga napisał(a):a Panowie powinni do ''skojarzeń''![]()
Gdzież tamTam pisać to trza mieć mocną psychę
.png)
Blaugrana napisał(a):ipaga napisał(a):...to Wasz wieczór ma wszystko to czego nie ma mój...(ze światłem nie będę wszak po polu latała
)
Balkon jak balkon..nie umniejszając niczego Jarkowi ( fajnie mieć balkon) to mieć np taras , taki z 90 m2 to dopiero że ho ho...
Taras- marzenie...Śniadania, gazeta, kawa, meble z wikliny. Można kogoś oprzeć o te meble z wikliny albo zostać o nie opartym.....
Wiklina skrzypi Blaugrana napisał(a):ipaga napisał(a):...to Wasz wieczór ma wszystko to czego nie ma mój...(ze światłem nie będę wszak po polu latała
)
Balkon jak balkon..nie umniejszając niczego Jarkowi ( fajnie mieć balkon) to mieć np taras , taki z 90 m2 to dopiero że ho ho...
Taras- marzenie...Śniadania, gazeta, kawa, meble z wikliny. Można kogoś oprzeć o te meble z wikliny albo zostać o nie opartym.....
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):ipaga napisał(a):...to Wasz wieczór ma wszystko to czego nie ma mój...(ze światłem nie będę wszak po polu latała
)
Też masz skojarzenia![]()
Wiklina skrzypi

garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a): Można kogoś oprzeć o te meble z wikliny albo zostać o nie opartym.....
..no i Jarek..wiesz..mam to samo...![]()