Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.10.2014 09:56

Siema matołki :) Jak przyszedłem do roboty to okno otwarte w maksa, w pokoju z 5 stopni :) Wiatr hula jak w Szklarskiej :) I na stole kartka : do pokoju wpadła sikorka, proszę uważać. :roll: :lol: Sikorki nie ma, musiała się ewakuować :) A okno otworzyła pani sprzątaczka i kartkę zostawiła :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 07.10.2014 10:28

mój kolega z pokoju w ten sposób muchy ratuje :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2014 11:11

jara napisał(a):
Dziękuję. Nie mam zamiaru jak już się rozpędziłaś :smo:

Jesteś wporzo :smo:
Tak wracając jeszcze do wczorajszej wymiany zdań na temat znajomości w necie to ja uważam, że można kogoś poznać, że nie tylko real weryfikuje kto jaki jest.
Oczywiście nie mam na myśli portali randkowych gdzie 60 letni, siwiejący i łysy dziadek robi za 30 letniego bruneta a la Banderas :) Albo serwisów społecznosciowych w których pozwala się na beztroskie bluzganie na innych ...
Choć internet pomaga dodać sobie + 100 do rozumu to nie wszyscy z tego korzystają :) I to od razu wychodzi, kto ma jakie ajkiu :) Charakter też można poznać.
Ja nie znam Was z reala ale wiem kogo bym chciała poznać i czuję, że bym się nie pomyliła :)
Poza tym dzień dobry i do...do...no jak to sie nazywa, w więźniu ? Kto podpowie ? :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.10.2014 12:07

Blaugrana napisał(a):Ja nie znam Was z reala ale wiem kogo bym chciała poznać i czuję, że bym się nie pomyliła :)

Jak to się mówi, jeden czuł i się z...ł :mrgreen:
Tu na tym forum które nie jest portalem randkowym (choć kto wie? :roll: ) moim zdaniem są osoby które dodają sobie co nieco. Zauważ, że tylko ok 100-150 osób zna się osobiście a piszących tu jest wiele więcej.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.10.2014 12:21

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Ja nie znam Was z reala ale wiem kogo bym chciała poznać i czuję, że bym się nie pomyliła :)

Jak to się mówi, jeden czuł i się z...ł :mrgreen:
Tu na tym forum które nie jest portalem randkowym (choć kto wie? :roll: ) moim zdaniem są osoby które dodają sobie co nieco. Zauważ, że tylko ok 100-150 osób zna się osobiście a piszących tu jest wiele więcej.

Ja dodałem sobie lat :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.10.2014 12:40

Ja ująłem włosów :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2014 12:57

Czuł i się ...co ? Bo nie znam. To się ma rymować ?
Nie wiem też jakie ma znaczenie ile osób stąd się zna i to że ktoś sobie coś doda a real to zweryfikuje ...Zmyśli kim jest albo jakim samochodem jeździ ? aaa...rozumiem. Napisze że jeździ porsche cayenne a przyjedzie na zlot golfem. No trudno, ale coś takiego nie weryfikuje ludzi :) Jakie to ma znaczenie dla mnie kto kim jest w realu , gdzie był albo jakim autem jeździ ? :) No chyba, że okaże się Ryanem Goslingiem, to wtedy będzie miało znaczenie :)
Dla mnie ważne jest kto jaki jest w kontaktach z innymi i bywa, że większym fasonem i intelektem błyśnie stolarz z Grójca niż adwokat z Londynu :) To mozna wyczuć nawet w necie :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 07.10.2014 16:44

Blaugrana napisał(a):Czuł i się ...co ? Bo nie znam. To się ma rymować ?

hmmmmm....raczej brzydko pachnieć :oczko_usmiech:
Blaugrana napisał(a): Napisze że jeździ porsche cayenne a przyjedzie na zlot golfem. No trudno, ale coś takiego nie weryfikuje ludzi

..ale zastanawia. Co innego jak robi to małolat na jakims portalu, bo sie chce przed laskami i kumplami pochwalić a co innego jak robi to osoba 30-40 letnia.. 8O :oczko_usmiech:
Blaugrana napisał(a):bywa, że większym fasonem i intelektem błyśnie stolarz z Grójca niż adwokat z Londynu :) To mozna wyczuć nawet w necie :)

..nic tu do rzeczy niestety nie ma wykształcenie..zarówno wśród jednych jak i drugich można trafić na chamów, prostaków a także ludzi inteligentnych, oczytanych, kulturalnych. A czy można wyczuć..no nie zawsze, wiem ze na pewno można się mocno rozczarować..na minus. :mrgreen:

..no i dobry wieczór.. żem zapomniał napisać :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.10.2014 17:05

garbowski napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Czuł i się ...co ? Bo nie znam. To się ma rymować ?

hmmmmm....raczej brzydko pachnieć :oczko_usmiech:
Blaugrana napisał(a): Napisze że jeździ porsche cayenne a przyjedzie na zlot golfem. No trudno, ale coś takiego nie weryfikuje ludzi

..ale zastanawia. Co innego jak robi to małolat na jakims portalu, bo sie chce przed laskami i kumplami pochwalić a co innego jak robi to osoba 30-40 letnia.. 8O :oczko_usmiech:
Blaugrana napisał(a):bywa, że większym fasonem i intelektem błyśnie stolarz z Grójca niż adwokat z Londynu :) To mozna wyczuć nawet w necie :)

..nic tu do rzeczy niestety nie ma wykształcenie..zarówno wśród jednych jak i drugich można trafić na chamów, prostaków a także ludzi inteligentnych, oczytanych, kulturalnych. A czy można wyczuć..no nie zawsze, wiem ze na pewno można się mocno rozczarować..na minus. :mrgreen:

..no i dobry wieczór.. żem zapomniał napisać :mrgreen:

I jest pełna zgoda. A teraz idę pobiegać :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.10.2014 17:06

I siema Andrzej :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 07.10.2014 17:16

..ano siema Sławek :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2014 18:56

Ależ Andrzeju :) Ja właśnie to samo napisałam co Ty...że na zwykłych spotkaniach nie ma znaczenia wykształcenie, bo nie jest gwarantem ani intelektu ani kultury osobistej ani poczucia humoru :)
A czy częściej można się rozczarować in minus ? To chyba zależy od oczekiwań.

Przypomniałam sobie. To chodziło o widzenie.
No, że do widzenia :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.10.2014 18:59

garbowski napisał(a):..ano siema Sławek :mrgreen:

A za kim On taka lata?
Siema Jędruś :D
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 07.10.2014 19:16

..ano za nim latajom....się przecież reklamował.."chcesz siana to do Bociana"..i wiesz.. :oczko_usmiech:
..cześc Jarek, dobry wieczór pani Kasiu :mrgreen:
Ostatnio edytowano 07.10.2014 19:19 przez garbowski, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.10.2014 19:19

garbowski napisał(a):..ano za nim latajom....się przecież reklamował.."chcesz siana to do Bociana"..i wiesz.. :oczko_usmiech:

... i ucieka :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone