jara napisał(a):
Dziękuję. Nie mam zamiaru jak już się rozpędziłaś

Blaugrana napisał(a):Ja nie znam Was z reala ale wiem kogo bym chciała poznać i czuję, że bym się nie pomyliła
.png)
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ja nie znam Was z reala ale wiem kogo bym chciała poznać i czuję, że bym się nie pomyliła
Jak to się mówi, jeden czuł i się z...ł![]()
Tu na tym forum które nie jest portalem randkowym (choć kto wie?) moim zdaniem są osoby które dodają sobie co nieco. Zauważ, że tylko ok 100-150 osób zna się osobiście a piszących tu jest wiele więcej.
.png)
Blaugrana napisał(a):Czuł i się ...co ? Bo nie znam. To się ma rymować ?
Blaugrana napisał(a): Napisze że jeździ porsche cayenne a przyjedzie na zlot golfem. No trudno, ale coś takiego nie weryfikuje ludzi
Blaugrana napisał(a):bywa, że większym fasonem i intelektem błyśnie stolarz z Grójca niż adwokat z LondynuTo mozna wyczuć nawet w necie
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Czuł i się ...co ? Bo nie znam. To się ma rymować ?
hmmmmm....raczej brzydko pachnieć
Blaugrana napisał(a): Napisze że jeździ porsche cayenne a przyjedzie na zlot golfem. No trudno, ale coś takiego nie weryfikuje ludzi
..ale zastanawia. Co innego jak robi to małolat na jakims portalu, bo sie chce przed laskami i kumplami pochwalić a co innego jak robi to osoba 30-40 letnia..![]()
Blaugrana napisał(a):bywa, że większym fasonem i intelektem błyśnie stolarz z Grójca niż adwokat z LondynuTo mozna wyczuć nawet w necie
..nic tu do rzeczy niestety nie ma wykształcenie..zarówno wśród jednych jak i drugich można trafić na chamów, prostaków a także ludzi inteligentnych, oczytanych, kulturalnych. A czy można wyczuć..no nie zawsze, wiem ze na pewno można się mocno rozczarować..na minus.
..no i dobry wieczór.. żem zapomniał napisać