Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.07.2013 22:26

jara napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Wiesz co Jarku?. Były, ale od jakiegoś czasu ludzie przechodzą nad chamstwem i debilizmem z obojętnieniem bo im się nie chce. Smutne to, ale prawdziwe. :( Ja jakoś nie mogę się z tym pogodzić.
Zdrowia i powodzenia życzę Tobie.

Dziękuję za życzenia. A co do pierwszej części Twojej wypowiedzi, to zgłaszaj te rzeczy Adminowi, bo np. chamstwo jest na Forum zabronione regulaminem.

Patrz post powyżej. Zwracałem kilkakrotnie uwagę. Nic nie zrobił. Pewnie zaraz dostanę buźkę albo bana. Życie:)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 19.07.2013 22:32

Serce w pasy napisał(a):Patrz post powyżej. Zwracałem kilkakrotnie uwagę. Nic nie zrobił. Pewnie zaraz dostanę buźkę albo bana. Życie:)

Za fantazje chyba nie. Bo inaczej Twoich uwag nazwać nie mogę. Brak konkretów, o co apelował Rysio
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.07.2013 22:45

To nie są fantazje. Nie wiesz wszystkiego. Admin ma większą wiedzę. Zobaczymy co z tym zrobi. Jak dotąd, nic nie zrobił. I pewnie nie zrobi :) Pozdrawiam Cię.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 20.07.2013 00:23

Masz wiele tematów by zaistnieć ale z dziwną konsekwencją wybierasz te które Ci nie odpowiadają. Sam mam tematy które omijam, bo gdybym napisał prawdę jako user co o tym myślę niejeden by się obraził. Mając to na uwadze robię duży łyk rumianku dzięki czemu mam pysk zamknięty. To naprawdzę działa :wink:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.07.2013 18:59

Witam zjebów, debili i wydygane ratlerki :)
Jem kiełbasę, wróciłem ze spływu, było fajnie, nic nie pamietam :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 21.07.2013 19:00

Bocian napisał(a):Witam zjebów, debili i wydygane ratlerki :)

Może nie byłeś na spływie :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.07.2013 19:04

Byłem :) Podobno ;) Nawet na pierwszym noclegu z Radkiem pognaliśmy jednego ujadającego ratlerka :)
Pogoda niestety nie dopisała do końca i z dzisiejszego etapu zrezygnowaliśmy i wróciliśmy wcześniej...
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 21.07.2013 19:11

Bocian napisał(a):Byłem :) Podobno ;) Nawet na pierwszym noclegu z Radkiem pognaliśmy jednego ujadającego ratlerka :)
Pogoda niestety nie dopisała do końca i z dzisiejszego etapu zrezygnowaliśmy i wróciliśmy wcześniej...

czy ratlerka pożegnaliście rytualnie?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.07.2013 19:25

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Byłem :) Podobno ;) Nawet na pierwszym noclegu z Radkiem pognaliśmy jednego ujadającego ratlerka :)

czy ratlerka pożegnaliście rytualnie?

Wystarczyło na ratlerka tupnąć nogą i poświecić na niego latarką tak, że stał się widoczny :) Od razu zwiał :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2013 19:28

..a witamy :mrgreen: ..z wzajemnością, jutro spływ, mam nadzieję że pogoda dopisze :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.07.2013 19:28

Gdzie płyniecie?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2013 19:30

..etam..my to początkujący "spływacze" :oops: ..Krutynią
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 21.07.2013 19:36

Nie wiem do której kolejki mam stanąć, do zjebów, debili czy może do wydyganych ratlerków :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2013 19:40

_Ewa_ napisał(a):czy można Ci jutro powiedzieć "spływaj", czy nie godzi się? :D

..jak sprawi Ci to przyjemność..... :mrgreen:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 21.07.2013 19:42

ynka napisał(a): do wydyganych ratlerków :roll:

Do ratlerków nie, bo się z kotem pożrą :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone