ita napisał(a):oj bardzo gupia jestemlink do tłumaczenia na górze strony, to dyniowa
![]()
![]()
uwielbiam, jesienią też robię, w smie przepis bardzo mam podobny, tylko bez wina, w tym roku spróbuję z winem
.png)
wiem, odmiana hokkaido, bywa w lidlu i selgrosieBocian napisał(a):ita napisał(a):oj bardzo gupia jestemlink do tłumaczenia na górze strony, to dyniowa
![]()
![]()
uwielbiam, jesienią też robię, w smie przepis bardzo mam podobny, tylko bez wina, w tym roku spróbuję z winem
Tylko dynia jest ciekawa, to taka mała pomarańczowa dynia.
ita napisał(a):wiem, odmiana hokkaido, bywa w lidlu i selgrosieBocian napisał(a):ita napisał(a):oj bardzo gupia jestemlink do tłumaczenia na górze strony, to dyniowa
![]()
![]()
Tylko dynia jest ciekawa, to taka mała pomarańczowa dynia.
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ale, że na całym forum same mondrale piszom czy tylko na tym wątku ?
Bo może powinnam się dostosować w końcu- zacząć grać alfę i omegę i nauczyć się prawić kazania
Witam serdecznie
..no to może kuliżanka da jake próbke..się osądzi czy na alfoomegę się zda...bo tak na twarz to ni ma totamto..trza weryfikację przejść..
garbowski napisał(a):...ś Boryną pojechała..jak dla mła to tak..
Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ale, że na całym forum same mondrale piszom czy tylko na tym wątku ?
Bo może powinnam się dostosować w końcu- zacząć grać alfę i omegę i nauczyć się prawić kazania
Witam serdecznie
..no to może kuliżanka da jake próbke..się osądzi czy na alfoomegę się zda...bo tak na twarz to ni ma totamto..trza weryfikację przejść..
I cześć : a2+b2=c2 i e=mc2
I : Narodzie chrześcijański, Polaki sprawiedliwe, gospodarze a komorniki! ( z Chłopów, ulubiona moja przemowa w domu jak mam coś do powiedzenia domownikom)
Bądźcie lepszą wersją samych siebie. Pokojowo rozwiązujcie konflikty ( choć jak widać w realu ta opcja nie przynosi rezultatu ), wizualizujcie sobie kwiatki i motylki...
Zaliczyłam czy coś jeszcze? A może za bogato pojechałam ?
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ale, że na całym forum same mondrale piszom czy tylko na tym wątku ?
Witam serdecznie
I cześć : a2+b2=c2 i e=mc2
I : Narodzie chrześcijański, Polaki sprawiedliwe, gospodarze a komorniki! ( z Chłopów, ulubiona moja przemowa w domu jak mam coś do powiedzenia domownikom)
Bądźcie lepszą wersją samych siebie. Pokojowo rozwiązujcie konflikty ( choć jak widać w realu ta opcja nie przynosi rezultatu ), wizualizujcie sobie kwiatki i motylki...
Zaliczyłam czy coś jeszcze? A może za bogato pojechałam ?
Fiu, fiu...Nic nie zrozumiałem
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):I cześć to były moje jedyne twierdzenia z nauk ścisłych ktore zapamietałamTo niby ta alfa i omega
II część- to coś a la kazanie
Widzę, że tylko jeden tu kumaty
Alfe to znam Romeo a Omegę to Opla