.png)
.png)
AgaKon napisał(a):Chciała bym się dowiedzieć jak to jest z tamtejszą drogówką, czy stoją z radarami tak jak u nas![]()
![]()
czy można się z nimi wrazie czego dogadać
Wprawdzie jestem członkeim IPA i wszędzie na zachodzie mam prawie luzik ale nie wiem jak to jest w Cro
.png)
.png)
.png)
.png)
AgaKon napisał(a):Chciała bym się dowiedzieć jak to jest z tamtejszą drogówką, czy stoją z radarami tak jak u nas![]()
![]()
Wprawdzie jestem członkeim IPA i wszędzie na zachodzie mam prawie luzik ale nie wiem jak to jest w Cro
.png)
AgaKon napisał(a):Januszku heh może i łamie mój mąż pracował kiedyś w policji ale to dawne dziejea my jak narazie płacimy składki członkowskie jesteśmy czasmi sponsorami spotkań itp i jakoś tak się nam udało ach a mąż jedzie z przyczepą a ja drugim autem
on wyjeżdża wcześniej a ja niestety troszkę później bo jeszcze w piątek muszę być w pracy
a zaplanowaliśmy wyjazd przed południem więc muszę ich dogonić
czeska policja jest okrutna z austryjacką idzie się dogadać no a zobaczymy jak będzie później

Janusz Bajcer napisał(a):AgaKon napisał(a):Januszku heh może i łamie mój mąż pracował kiedyś w policji ale to dawne dziejea my jak narazie płacimy składki członkowskie jesteśmy czasmi sponsorami spotkań itp i jakoś tak się nam udało ach a mąż jedzie z przyczepą a ja drugim autem
on wyjeżdża wcześniej a ja niestety troszkę później bo jeszcze w piątek muszę być w pracy
a zaplanowaliśmy wyjazd przed południem więc muszę ich dogonić
czeska policja jest okrutna z austryjacką idzie się dogadać no a zobaczymy jak będzie później
No to trochę się wyjaśniło, w takim razie "szefowa"wyda dyspozycję, że ci co pierwsi wyjeżają robią postoje co dwie godziny i jadą przepisowo- aby "szefowa" nie musiała ostro "deptać", machać legitymacją IPA i puszczać pięknego oczka do międzynarodowej policji po drodze
![]()
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):AgaKon napisał(a):Chciała bym się dowiedzieć jak to jest z tamtejszą drogówką, czy stoją z radarami tak jak u nas![]()
![]()
jak członek IPA może przekraczać szybkośća już dogadywanie w razie czego ..... to wogóle jest wbrew statutowi IPA
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi