polecam TIRE JACK firmy PRESTONE (sprawdzone) cała naprawa trwa 2-3 min.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
krzysio21 napisał(a):krakuscity napisał(a):
Ja tam mam "francuza" więc bagażu z bagażnika nie muszę wyciągać.
Ale rękawice i coś na czym można przyklęknąć to masz w ,,francuzie''![]()
![]()
.png)
kondzio napisał(a):opona nadaje się do ponownego założenia
wulkanizator który mówi że opona nie jest do ponownego użytku, to nie chce mu się jej czyścić
(dajcie wulkanizatorowi koło od widlaka to powie że nie ma czasu)to kolo wymaga troche więcej wysiłku z jego strony
po napompowaniu spreyem opony trzeba przejechać kilka kilometrów (3-4) z prędkością ok 30 km potem już normalnie, to w celu równomiernego rozłożenia pianki w oponie
pianka nadaje sie tylko do przebitych opon
jestem też zwolennikiem wymiany koła ale robić to w deszczu, w nocy i przekładać bagaże lub wyjmować je na deszcz to wolę już piankę
kondzio napisał(a):opona nadaje się do ponownego założenia
wulkanizator który mówi że opona nie jest do ponownego użytku, to nie chce mu się jej czyścić
(dajcie wulkanizatorowi koło od widlaka to powie że nie ma czasu)to kolo wymaga troche więcej wysiłku z jego strony
po napompowaniu spreyem opony trzeba przejechać kilka kilometrów (3-4) z prędkością ok 30 km potem już normalnie, to w celu równomiernego rozłożenia pianki w oponie
pianka nadaje sie tylko do przebitych opon
jestem też zwolennikiem wymiany koła ale robić to w deszczu, w nocy i przekładać bagaże lub wyjmować je na deszcz to wolę już piankę
.png)
.png)