.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
marge napisał(a):serdecznie witam i z gory dziekuje jesli ktos bedzie mi mogl doradzic....a wiec-pierwszy raz wybieram sie do chorwacji,nie mam zielonego pojecia jak sie za wszystko zabrac i...ogarnia mnie panika....wybralismy istrie-ale gdzie????dodam ze jade z synem-13 lat i mezem-wiek pomine hehehe....ten rok byl dla nas okropnie ciezki,z wielu powodow wiec chcialabym znalezc sliczne,spokojne miejsce,nie za drogie,gdzie spedzic tydzien na "nicnierobieniu"....dodam ze wole kamieniste plaze,ale zeby woda byla czysta,przejzysta.....mysle o jakims hotelu,nie mam sily zajmowac sie jedzeniem,gotowaniem itd.....nawet nie wiem dokad jechac,do jakiej miejscowosci,znam tylko termin-po 28.08.....bardzo prosze pomozcie ....co i gdzie wybrac,jechac w ciemno czy rezerwowac,jak znalezc mile i sliczne miejsce i nie trafic zle...i juz na koniec-jak moze byc z pogoda?to juz koncowka sierpnia.....zalezy nam na odpoczynku,jasne jakas wycieczka sie pewnie wymsknie ale jestesmy po ciezkim roku,musimy odpoczoc glownie .....serdecznie dziekuje,pozdrawiam i dodam ze super ten portal......
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne