Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prośba

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marco156
Cromaniak
Prośba

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco156 » 15.09.2020 17:12

Prośba do wszystkich cromaniaków. Kamil jest synem Kasi i Macka-miłośników Chorwacji. Ponieważ sami nie mają profilu na cro.pl poprosili mnie o wstawienie tej prośby. Głosujcie na występ Kamila w Międzynarodowym Konkursie Akordeonowym w Castelfidardo we Włoszech, lajkujcie występ naszego akordeonisty, liczą się tylko głosy w linku:

https://www.facebook.com/10568027794631 ... 771149998/

Pamiętajcie, że liczą się tylko lajki oddane pod powyższym linkiem.

Kamil brał również dwa razy udział w Międzynarodowym Konkursie w Puli zdobywając 1 nagrodę ;) Za pomoc w imieniu Kamila wielkie dzięki.
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 15.09.2020 17:23

Admin tu potrzebny...

a tak swoją drogą, występ w konkursie muzycznym na podstawie lajków?
marco156
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco156 » 15.09.2020 17:41

Tak, chore to, ale w tym roku na podstawie lajków. Wszystko przez pandemię, konkurs się nie odbył, wymyślili, że wygra ten kto dostanie najwięcej lajków. A jeśli admin wywali post to też będzie zrozumiałe i nikt pretensji miał nie będzie. Ale tu chodzi o młodego Polaka w konkursie międzynarodowym. Więc może admin przymknie oko ;)
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 15.09.2020 17:41

marco156 napisał(a):Pamiętajcie, że liczą się tylko lajki oddane pod powyższym linkiem.

Od nas +1 :oczko_usmiech:

Życzymy powodzenia młodemu akordeoniście :!:

victoo napisał(a):a tak swoją drogą, występ w konkursie muzycznym na podstawie lajków?

Bardzo częsta metoda selekcji w dzisiejszym świecie, zwłaszcza wirtualnym 8)

victoo napisał(a):Admin tu potrzebny...

Serce boli, bo komuś można pomóc? Sobie nie wziąć, cudzemu nie dać... :?

Skoro post nie narusza regulaminu, to co on Tobie przeszkadza??

REGULAMIN
Zasady w wielkim skrócie
Ma być miło.
Koniec regulaminu.
marco156
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco156 » 15.09.2020 17:45

stachan napisał(a):
marco156 napisał(a):Pamiętajcie, że liczą się tylko lajki oddane pod powyższym linkiem.

Od nas +1 :oczko_usmiech:

Wielkie dzięki w imieniu Kamila ;)

victoo napisał(a):Admin tu potrzebny...

Skoro post nie narusza regulaminu, to co on Tobie przeszkadza??

Widocznie niektórym przeszkadza, ale to taka nasza mentalność do czego w sumie można już się przyzwyczaić.
Bidon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bidon » 15.09.2020 18:46

marco156 napisał(a):

Pomóc? Prędzej można krzywdę zrobić lajkując "po znajomości" , a nie za dobry występ.
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 15.09.2020 19:03

marco156 napisał(a):
Widocznie niektórym przeszkadza, ale to taka nasza mentalność do czego w sumie można już się przyzwyczaić.

W dzisiejszych czasach każdy szuka lajka, głosowania na siostrę, brata, sąsiada, firmę, miasto, zbiórkę na to i na tamto. Gdyby każdy kto tu jest obecny zaczął wrzucać takie śmieci to forum straciło by sens.
Ja tu jestem od kilkunastu lat aby czytać o Chorwacji a nie spam o lajkach na kuzyna sąsiadki brata ciotecznego bo ładnie gra na fortepianie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.09.2020 19:50

victoo napisał(a):Ja tu jestem od kilkunastu lat aby czytać o Chorwacji a nie spam o lajkach na kuzyna sąsiadki brata ciotecznego bo ładnie gra na fortepianie.

Mam na to radę.
Nie czytaj.

Temat przeniosłem do Hyde Parku i nie widzę przeciwwskazań żeby tu był.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone