Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witajcie a co tam pochwale sie własnie skończyłem 18 lat wiec jeżeli ktoś ma ochote na wściekłego psa to zapraszam , szkoda że narazie tylko wirtualnego ale mam nadzieje że już wkrótce gdzieś sie spotkamy i wtedy nadrobimy zaległości
Gratuluję, ja nie pamietam juz kiedy to było ale uczciłem to wyborową kupioną w Pewexie za czasów jedynie słusznych. (nic innego w sklepach nie było). Żiwieli
w Pewexie najlepsza i najtańsza była biała wytrawna po 0,68 $ Twoje zdrowie łysa pało i powodzenia w nowym , dorosłym świecie Wypijemy pod koniec czerwca
bazyl napisał(a):w Pewexie najlepsza i najtańsza była biała wytrawna po 0,68 $ Twoje zdrowie łysa pało i powodzenia w nowym , dorosłym świecie Wypijemy pod koniec czerwca
a nie przypadkiem ,,zbozowa mieszana'' ?
i chyba byla po 0,86
Zdrówko na tą osiemnastkę....chyba wiesz Sly, że czasami zdarzyło mi się zaspać na porannego drinka....ale jak już wstałem to nigdy nie odmawiam....a w takiej intencji...."wychylam"....