Ja mam raczej sentyment ...od urodzenia, a Chorwaci mają najczęściej sentyment do mnie...
Pozdrawiam - Alicja KUNA (tak..to nazwisko)
.png)
Alika napisał(a):Hmm...co do kun....to nie mogłam się powstrzymaćzwłaszcza po komentarzach: "kunów brak", czy "kuna fajnym zwierzem jest"
Ja mam raczej sentyment ...od urodzenia, a Chorwaci mają najczęściej sentyment do mnie...
.png)
bonar napisał(a):Alika napisał(a):Hmm...co do kun....to nie mogłam się powstrzymaćzwłaszcza po komentarzach: "kunów brak", czy "kuna fajnym zwierzem jest"
Brawo Alicja. W temacie - kuny - można wiele, jednak forum to winno służyć pomocą, informacją i radami, nie zaś spłaszczanie tematu i doprowadzanie do absurdu spraw ważnych dla udających sę w obce kraje. Trzykrotnie będąc w Chorwacji zawsze zabierałem Euro jakby z rozpędu nie zastanawiając się o równoprawnych dolarach, i w związku z tym mam pytanie do cromaniaków, jak sądzicie, jaką walutą jest ekonomiczniej a jaką praktycziej posługiwać się w Chorwacji. pozdrav

.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne