jackiller napisał(a):Witam (jacek76 z tej strony)
No pięknie tam...
Wybacz, czytam jedynie obrazkowo...i może nie doczytałem.
Jakim sprzętem robiłeś fotki ??
Olympus SP 510 UZ plus filtr polaryzacyjny Marumi WPC
.png)
.png)
.png)
.png)
markasyt napisał(a):Miło poczytac i pooglądać.
Wybieramy się do Priżby w pierwszej połowie października. Główne cele to spokój, rybka i winko. Mógłbyś Jacku coś napisać o możliwości zakupu świeżej ryby i winka z jakieś winnicy? O spokój to się chyba nie trzeba obawieć w październiku![]()
Czy jakiś bankomat w okolicy to nadmiar optymizmu?
.png)
fancroatia napisał(a):Sorry za odpowiedź nie od Autora
ale jeżeli mogę polecić to najlepsze wino jest do kupienia w Smokwicy, trochę gorsze w Blato. Najlepsze białe wino jest w Cara - trudne do zdobycia w sezonie. Ryby i mule są do kupienia w Blato - najlepiej być o 6 - 7 rano pełny wybór - market w rynku. ostateczność to Vela Luka.
.png)
markasyt napisał(a):fancroatia napisał(a):Sorry za odpowiedź nie od Autora
ale jeżeli mogę polecić to najlepsze wino jest do kupienia w Smokwicy, trochę gorsze w Blato. Najlepsze białe wino jest w Cara - trudne do zdobycia w sezonie. Ryby i mule są do kupienia w Blato - najlepiej być o 6 - 7 rano pełny wybór - market w rynku. ostateczność to Vela Luka.
Dzięki, to już chyba komplet potrzebnych mi informacji
.png)
markasyt napisał(a):fancroatia napisał(a):Sorry za odpowiedź nie od Autora
Dzięki, to już chyba komplet potrzebnych mi informacji
.png)
jacek77 napisał(a):Bardzo dobre winko kupowałem w Grsicy u znajomych moich gospodarzy, mają również wspaniałą oliwe a rybki można kupić w Brnie gdzie cumują takie dość duże statki rybackie
Powrót do Nasze relacje z podróży