matej. napisał(a):A tak wogóle to sami POlacy w tym Primosten
W Podgorze Rodaków DUŻO więcej
.png)
.png)
CoolSwimmer napisał(a):Zastanawiam sie nad napisaniem relacji z Primosten ale niewiem czy mam talent do pisania i musze sie nauczyc wklejac zdjecia czy to proste?
.png)
.png)
.png)
ajax30 napisał(a):jedno pytanko , czy dużo jest jeżowców ? na plażę i do wody obowiązkowo w klapkach , czy nie koniecznie?
.png)
blato napisał(a):ajax30 napisał(a):jedno pytanko , czy dużo jest jeżowców ? na plażę i do wody obowiązkowo w klapkach , czy nie koniecznie?
zależy w którym miejscu. Tam gdzie plaże i dużo ludzi - bardzo mało jeżowców, tam gdzie skałki - sporo. Warto zakładać buty do pływania
.png)
ajax30 napisał(a):Witam ,wybieram się do Primosten 20.08 , myślę że nie powinno być problemów ze znalezieniem kwater tak jak sugeruje większość za Jadranką , mam pytanie czy właśnie w te okolice są już strome podejścia? wybieram się z wózkiem dla dziecka , chodzi o to aby go jakoś zapchać z powrotem na kwaterkę![]()
pozdrawiam
.png)
ajax30 napisał(a):izunia23
Wszędzie pewnie dużo rodaków , zobaczymy , myślę że na pierwszy raz Primostem powinien się podobać , do zobaczenia na miejscu
Jaką trasą jedziecie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne