Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prezent dla dziewczyny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
omega7
Plażowicz
Prezent dla dziewczyny

Nieprzeczytany postnapisał(a) omega7 » 05.11.2009 13:09

cześć,

zbliża mi się rocznica z moją wybranką, chciałbym sprawić jej wyjątkowy prezent. Oboje mamy po 23 lata. Wiem, że to temat rzeka, no ale przeglądajac rózne strony wpadłem na ciekawy pomysł na prezent. Jest tam coś w stylu: kurs tańca lub kurs masażu dla dwojga :) myslicie ze to dobry pomysł ? Ewentualnie, jeśli miałby być prezent rzeczowy to myślałem jakimś naszyjniku czy kolczykach - ładna biżuteria zrobi wrażenie, no ale z drugiej strony, jak nie trafie, to będzie klapa, a moja dziewczyna ma skomplikowany gust. Doradźcie coć :)
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 05.11.2009 13:27

omega7 napisał(a):Doradźcie coć :)

Weekend w SPA :wink: np.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.11.2009 13:39

Chyba jednak Jej nie znasz...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 05.11.2009 13:48

Jacku oni mają po 23 lata więc takie problemy się ma w tym wieku ;) my to stare "d..." (sorki mówię za siebie :lol:) jesteśmy :lool: aż sobie próbowałem przypomnieć co ja kupowałem dziewczynie (obecnej żonie) jak byłem w tym wieku :roll: i nie mogę sobie przypomnieć.... skleroza :lool:, ale na pewno nie miałem takich ilości pieniędzy :D

P.S. Zdziwiłbym się gdyby w wieku 23 lat powiedział, że zna kobietę :lol: ;)

P.S. Może poprostu zaproś ją do eleganckiej restauracji z kelnerem w cichobiegach i szampanem za 3000 PLN :D za butelkę
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.11.2009 13:56

Leszek Skupin napisał(a):Jacku oni mają po 23 lata więc takie problemy się ma w tym wieku ;) my to stare "d..." (sorki mówię za siebie :lol:) jesteśmy :lool: aż sobie próbowałem przypomnieć co ja kupowałem dziewczynie (obecnej żonie) jak byłem w tym wieku :roll: i nie mogę sobie przypomnieć.... skleroza :lool:, ale na pewno nie miałem takich ilości pieniędzy :D

P.S. Zdziwiłbym się gdyby w wieku 23 lat powiedział, że zna kobietę :lol: ;)

P.S. Może poprostu zaproś ją do eleganckiej restauracji z kelnerem w cichobiegach i szampanem za 3000 PLN :D za butelkę

To ja przepraszam.
Jakoś tak zrozumiałem, że są razem-mieszkają.
To niech będzie ta knajpa i kelner na balkonie z widokiem i skrzypce...
mottom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mottom » 05.11.2009 15:13

omega7 nie napisałeś ile chcesz/możesz wydać na prezent (a to chyba podstawa rozważań "zakupowych"). Nawet jeżeli "kochasz na zabój" (zakładam, że tak :oops: ) to raczej nie wydawaj na jedną "imprezę" całego stanu konta :(

Generalnie - cokolwiek kupisz/zrobisz gdy kocha - będzie zadowolona.
Jeżeli jednak Ona "się zastanawia" - to faktycznie masz wyzwanie :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.11.2009 18:02

omega7 napisał(a):cześć,

zbliża mi się rocznica z moją wybranką, chciałbym sprawić jej wyjątkowy prezent. Oboje mamy po 23 lata. Wiem, że to temat rzeka, no ale przeglądajac rózne strony wpadłem na ciekawy pomysł na prezent. Jest tam coś w stylu: kurs tańca lub kurs masażu dla dwojga :) myslicie ze to dobry pomysł ? Ewentualnie, jeśli miałby być prezent rzeczowy to myślałem jakimś naszyjniku czy kolczykach - ładna biżuteria zrobi wrażenie, no ale z drugiej strony, jak nie trafie, to będzie klapa, a moja dziewczyna ma skomplikowany gust. Doradźcie coć :)

Chłopie! Nikt ci tego nie powie, co masz podarować swojej dziewczynie (chyba, że konkurencja). :twisted: Jeśli Ją znasz to podpowie ci twoje serducho co zrobić. Niekiedy jeden piękny kwiat wręczony w odpowiedni sposób zastąpi góry złota, którymi mógłbyś Ją obsypać (a później zastanawiać się czy to ciebie kocha, czy okoliczności przyrody). :lol:

Pozdrawiam.

smoki3
ja natka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja natka » 05.11.2009 21:10

To prawda, czasem najprostszy prezent jest najpiękniejszy. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.11.2009 21:36

Reklama, spam, marketing szeptany za
dychę.

Dwóch modów w tym wątku ...naiwnych jak dzieci we mgle...takie wątki sie wywala z buta a nie komentuje.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.11.2009 22:00

Zabierz dziewczynę do Chorwacji!
a teraz wręcz Jej rezerwację :o
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 05.11.2009 22:35

Jak Cię naprawdę kocha to nie będzie potrzebowała od Ciebie rzeczy,daj Jej Siebie to wystarcza normalnym "człowiekom"
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 06.11.2009 13:31

hepik napisał(a):Reklama, spam, marketing szeptany za
dychę.

Dwóch modów w tym wątku ...naiwnych jak dzieci we mgle...takie wątki sie wywala z buta a nie komentuje.

FUT :arrow:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.11.2009 13:37

Zafunduj jej skok z 4 kilometrów...
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 06.11.2009 14:19

hepik napisał(a):Reklama, spam, marketing szeptany za
dychę.

potwierdzam..... to tak samo jakbym wklepał TU dwa adresy www...
...pl
omega7
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) omega7 » 06.11.2009 14:30

JacYamaha napisał(a):Chyba jednak Jej nie znasz...

Jesteśmy ze sobą od roku i nie mieszkamy razem, tak więc to pojęcie względne czy znam czy nie.

Nie mam góry pieniędzy do wydania, zależy mi na czymś wyjątkowym. Z tym się zgodzę, że czasem prosty upominek wart jest więcej niż droga biżuteria.

dzięki wszystkim za odp.
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.