Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Szit!!! Pisałem dla was raport z mojego pobytu w Makarskiej i komp mi zawisł! Nie chce mi się pisać znów! Jeżeli wybieracie się tam i macie pytania natury
'drogowo/imprezowo/plażowo/walutowo/szpitalno/ekwipunkowo/kulinarno/zakupowo/alkoholowej' to piszcie-mam wiele różnych drobnych,a czasem niezbędnych podpowiedzi,które mogą wam wiele ułatwić!
pozdro/pokój wszystkim
wazwie powiedział , ze go oszukaliśkmy ... czy jest sens zamieszczać cokolwiek ? jak dla mnie jednak tak... pisz ... szczególnie o tych alkoholowych sprawach
Nie wiem Piotrze gdzie ty spotkałeś Chorwata z tabliczką w sezonie bo mi sie to jeszcze nie zdażylo, może w listopadzie to i owszem, albo gdzieś na peryferiach zdala od morza
Proszę, "gorący" przykład : sierpień (nie listopad), miasto Hvar na wyspie o tej samej nazwie (więc nie peryferie i do morza raczej niedaleko ) na placyku, gdzie podjeżdżały autokary...