Leszek - co przedstawia to zdjęcie?Leszek Skupin napisał(a):Napisałem, ze się nie znammoże jakieś inne tło nie koniecznie białe... może bardziej rozmyte... nie wiem...
.png)
Leszek - co przedstawia to zdjęcie?Leszek Skupin napisał(a):Napisałem, ze się nie znammoże jakieś inne tło nie koniecznie białe... może bardziej rozmyte... nie wiem...
.png)
.png)
Czy uważasz, że ludzi należy zawsze fotografować z mała głębią ostrości, na neutralnym tle, tak jak np. telefony komórkowe do oferty na allegro?Leszek Skupin napisał(a):Dla mnie to kawał kolorowej ściany z wklejoną modelką. Sorry tak je odbieram.
.png)
.png)
.png)
mariush_foto napisał(a):Leszek, to ci się dopiero nie spodoba!
...
mariush_foto napisał(a):PS. Twoje odczucia skąś się wzięły; myślę, że wiem skąd - dlatego moje pytania
.png)
Z Portorykaną to w ogóle była niezła historia... dziewczyna przyszła na sesję wystraszona, zestresowana, zamknięta w sobie, nigdy oczywiście nie pozowała... szara myszka! Pogadałem z nią chwilę i myślę "Ja pier..., stracone popołudnie". Ale potem się rozkręciła niesamowicie -> http://photohibition.blogspot.com/2009/05/asia.htmlRafał K napisał(a):Mariusz - Portorykanka byłaby super np. do reklamy produktu "targetowanego" podobnie jak kiedyś napój Frugo![]()
W ostatnim też fajna historia(Może tylko kolczyk niepotrzebny - troche za mocno mz konkuruje z okiem
)
PZDR

.png)
Bardzo łatwo jest "zrobić" sobie takie światło; jeśli masz już lampę błyskową to w najlepszym wypadku kosztuje to ok. 3 zł , w najgorszym - około stówkiF-uncia napisał(a):Te trzy "siostry" super.
Następny portret też fajny, chciałabym w takim świetle kiedyś móc zrobić jakąś "sesję"
.png)
mariush_foto napisał(a):...Leszek - już z tobą nie gadam...
.png)
Ale wrażliwiec....Leszek Skupin napisał(a):mariush_foto napisał(a):...Leszek - już z tobą nie gadam...
:cry:

.png)
Rysio napisał(a):Uno - albo portret albo pejzaż ze sztafażem,
Due - backstage.
To tak po mojemu
) jestem skłonny przyznać Ci rację, ale jest ciut za szerokie .... czyli mniej udane