Juz cie lapie na GG
Plumek
.png)
niezawodny napisał(a):Mała korekta decyzji.
OL 740 UZ nie ma dźwięku więć będzie 750 i na tym koniec, chyba że... Tylko nadal nie wiem gdzie kupić. Ale wasze linki okazały się pomocne.
Czegoś nie rozumiem. Dlaczego ludzie z Allegro mogą sprzedawać taniej niż duże sieci typu Media Markt?
.png)
Plumek napisał(a):Ależ gra!
Dodaj do ceny z USA:
- podatek Vat
- podatek dochodowy, obrotowy
- cło
- marżę (w której zawrzesz np. koszty wynajmu sklepu, pracowników i zarobek)
- koszty transportu
- itepe
a już Ci się robi cena Polska
Plumek
.png)

.png)
.png)
jacek gryczewski napisał(a):ludziska kupowac eurokurs ponizej 4,0 pln:) i kupowac aparaciki
.png)
Piotr Lutynski napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):ludziska kupowac eurokurs ponizej 4,0 pln:) i kupowac aparaciki
a nie lepiej poczekac jak bedzie 1:1 ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav
.png)
.png)
Andrzej40 napisał(a):czy wybrać Canona A80 czy dołożyć ok.300PLN i kupć A95
.png)
.png)
Andrzej40 napisał(a):Twoja opinia tym bardziej przekonała mnie do A80....(nowy..z polską gwarancją,kartą 256..akumulatorkami za ok.1100 PLN). Chyba wiesz jak to jest kiedy ma się wydać trochę kasy..
.png)
Plumek napisał(a):punto2 napisał(a):Plumek - Kochana możesz mi udzielić informacji o aparacie który kupiłaś nr gg5219256 pozdrawiam.
Chyba mi podales zly numer, bo ten ktos powiedzial, ze nie zna ani mnie, ani tego forum:( A sprawdzialam - dobrze wpisalam..
Plumek
.png)
Piotr Lutynski napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):ludziska kupowac eurokurs ponizej 4,0 pln:) i kupowac aparaciki
a nie lepiej poczekac jak bedzie 1:1 ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav
.png)
JoeF napisał(a):Andrzej40 napisał(a):Twoja opinia tym bardziej przekonała mnie do A80....(nowy..z polską gwarancją,kartą 256..akumulatorkami za ok.1100 PLN). Chyba wiesz jak to jest kiedy ma się wydać trochę kasy..
Nowego A80 na Allegro nie znajdziesz ale sprawdź, czy przypadkiem ktoś nie sprzedaje nowego A95 w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania...
Filtr z Allegro dla A95
Pozdrawiam
i życzę udanego zakupu
i radości z fotografowania...
Józek
Powrót do FotoCroClub - dyskusja