Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PomoŻecie ???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marzycielka74
Podróżnik
PomoŻecie ???

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzycielka74 » 23.02.2009 19:35

Witam!
Mam wielka prosbę...doradzcie mi proszę jakieś fajne miejsce na wypoczynek z dziecmi (4 i 7) na północnym lub w srodkowym wybrzeżu Chorwacji ...chodzi mi o dojazd ,aby nie za daleko...mamy mało kasy :( ...a bardzo byśmy chcieli skorzystać z ciepłego morza śródziemnego ,a nie z naszego chłodnego bałtyku(choć też jest piękny :) )
...bardzo podoba mi się przez Was zachwalana tu wyspa hwar czy też brać ale dla nas to za daleko ...
Proszę pomóżcie ...nie odsyłajcie do opcji "szukaj"(przerabiałam)..ani nie wkurzajcie się na mnie ,gdy już podobne pytanie się pojawiało..
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 23.02.2009 19:43

marzycielka74 napisał(a):.ani nie wkurzajcie się na mnie ,gdy już podobne pytanie się pojawiało..

Witam
Myślę że marzycielka74 nie czytała dokładnie REGULAMINU FORUM :!: :twisted:

To przypomnę może tylko pkt. 1 i 2 :!:

1.Zanim wyślesz zapytanie sprawdź, czy ktoś już nie pytał o to samo - być może odpowiedź jest znana. Forum nie jest hot-line, gdzie otrzymasz odpowiedź na pytanie zadane 100 razy w tym samym tygodniu. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz w dziale FAQ.
2.Zakładając nowy wątek nadaj mu temat taki, który precyzyjnie określi jego treść. Do wątków zatytułowanych Pomocy, Jestem tu nowy napiszcie coś o Chorwacji mało kto zaglądnie.
:wink:
Ostatnio edytowano 23.02.2009 19:56 przez jorgus111, łącznie edytowano 1 raz
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 23.02.2009 19:55

Na początek i blisko, niezły dojazd proponuję Cirkvenicę albo Novi Vinodolski. Z naciskiem na Novi Vinodolski. :D

Zgodnie z regulaminem, czy nie.... człowiekowi należy się pomoc... :wink:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 23.02.2009 19:56

marzycielka74 napisał(a):Witam!
Mam wielka prosbę...doradzcie mi proszę jakieś fajne miejsce na wypoczynek z dziecmi (4 i 7) na północnym lub w srodkowym wybrzeżu Chorwacji ...chodzi mi o dojazd ,aby nie za daleko...mamy mało kasy :( ...a bardzo byśmy chcieli skorzystać z ciepłego morza śródziemnego ,a nie z naszego chłodnego bałtyku(choć też jest piękny :) )
...bardzo podoba mi się przez Was zachwalana tu wyspa hwar czy też brać ale dla nas to za daleko ...
Proszę pomóżcie ...nie odsyłajcie do opcji "szukaj"(przerabiałam)..ani nie wkurzajcie się na mnie ,gdy już podobne pytanie się pojawiało..

Jak na pierwszy raz i ma być blisko ze względów ekonomicznych, to skup się na miejscowości Porec.
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 23.02.2009 19:59

A ja proponuję Pakostane też niedaleko a mieścinka fajna
nie piszesz czy camp czy kwatera domyślam się że z tym sobie dasz radę :lol:
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 23.02.2009 20:02

Ja uparcie będę polecał wyspę PAG, nie jest tak daleko, dobry dojazd autostradą lub przez Plitvice trasą nr 1.
Pag to wyspa, ale mostem wjedziesz za darmo, ewentualnie wyjedziesz by coś pozwiedzać, np Zadar, Nin, PN Krka, PN Paklenica. No i mozna znaleźć plaże odpowiednie dla dzieci bez problemu, np w Povljanie, Simuni, Novalji i w samym mieście Pag............
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 23.02.2009 20:14

marzycielka74 napisał(a):Proszę pomóżcie ...nie odsyłajcie do opcji "szukaj"(przerabiałam)

Nie wierzę... :roll:
link1
link2
link3
link4
i jest jeszcze wiele innych... :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.02.2009 21:08

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.02.2009 22:06

Blisko:
-za pierwszym razem byłem m.in. Opatija, Medveja, Moscenicka Draga, Pula.
- za drugim razem Selce, Novi Vinodolski.
- potem już tylko dalej....
Każda z tych miejscowości jest warta zobaczenia i pozwala na ciekawy wypoczynek.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 23.02.2009 23:11

Witam

Na pierwszy zwiad polecam też Njivice lub Malińką na KRK-u, z naciskiem na Malińską.
marzycielka74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzycielka74 » 24.02.2009 18:26

DZIĘKUJĘ Wam kochani ,bardzo dziękuje!!...przyznam sie ,iż trochę sie bałam zajrzeć na Wsze odpowiedzi ,że mnie opirniczycie :) ...na tym forum jestem nowa ...ale jestem też na innym forum (akurat budowlanym)już pare lat i wiem jakie zasady działaja i jak są traktowani tacy nowi jak jak (którzy zadaja tego typu pytania)
...znalazły sie jednak dobre dusze za co im serdeczne dzięki!!!!!
jorgus111 masz racje ...tylko wiesz informacji tu jest mase i przebrnięcie ich wszystkich zajęłoby mi "trochę''czasu...a kurcze ostatnio nie mam go zbyt wiele ..praca dzieci (na dodatek mąż mi uciekł do pracy do innego miasta :P )i wszystko na mojej głowie...a musimy sie zdecydowac gdzie w końcu ...bo za chwilę trudno będzie zarezerwować jakieś noclegi....jeszcze raz wszystkim ogromne dzięki!!!!!!
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.02.2009 19:07

Jak męża nie ma ... , to można trochę pomarzyć :wink: :D

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone