napisał(a) janniko » 28.06.2008 16:46
as12345600 napisał(a):Aż mnie korci żeby wsadzić swoje trzy grosze. Nie podważam decyzji admina co zawieszenia konta, ale mnie też się nie podoba jak na pytanie się odpowiada wpisz w google, albo kup sobie mapy...)
I moje 3 grosze też sie tu muszą znaleźć.. a jakżeż inaczej!
Z tym odsyłaniem do googli lub opcji "szukaj", to przecież norma na wszystkich forach i hm.. sory, ale sam tak czasem robię, choć nie pochwalam siebie w takich akcjach.. ale wiecie jak to jest.. emocje...
Też w 200 % popieram zasadę "dyktatury admina", bo już widziałem kilka forum "demokratycznych".. kurde.. tam dopiero był bajzel! i szybko takie fora padają.
A to forum i tak jest super łagodne i już kilka razy zadawałem różne upierdliwe pytania i zawsze znalazła sie jakaś życzliwa duszyczka co mi odpowiedziała.. a jak ktoś odesłał do "szukaj" , to poszukałem i jeśli nie znalazłem znów upierdliwie pytałem i dostałem odpowiedź.
Chopak po prostu chyba przesadził z tymi udupami i innymi wyzwiskami toż i został zbaniony słusznym gestem admina.
A jak czytałem od początku to się setnie uśmiałem.. kurde molek, ludzie to mają odzywki.. jak tak nie potrafię..
pozdro