ADIROM7206 napisał(a):właśnie kolejny udup dał o sobie znać hehe
Przecież miałeś pierdoło wyjechać w piątek - nie poradziłeś sobie z opracowaniem trasy?
.png)
ADIROM7206 napisał(a):właśnie kolejny udup dał o sobie znać hehe
.png)
woka napisał(a):ADIROM7206 napisał(a):jak masz takie bzdury pisać to lepiej spadaj błaźnie
![]()
![]()
![]()
wybacz ale co jeszcze Ci zrobić. Wytrzeć buzię, umyć rączki czy co.
Jak masz problem z trasą to lepiej zostań w domu. Na trasie się rozpłaczesz. Samodzielności
![]()
![]()

.png)
.png)
.png)
ALDIK666 napisał(a):Admin nie wiem czemu podejmujesz tak głupie decyzje blokując ADIROMA7206 przecież gość pytał się o trasę kulturalnie a ten jakiś tam woka czy foka zaczał mu docinać a później sam_fischer nazwał go pajacem bezpodstawnie to ich powinienes zablokować .Według mnie jeśli ktos prosi o rade to jak wiem trzeba mu pomóc a nie mądrować bo "ja" juz tam jechałem i pozjadałem wszystkie rozumy,następnie podcięcie ADIROM7206 to piątek że miał juz wyjechać ale niech ten gość czyta kiedy, dokładnie jest podana data 04.07 jak masz zamiar trzymać tych mądralińskich to zdaje się że ta cała strona jest niczeg warta
.png)
ALDIK666 napisał(a):Admin nie wiem czemu podejmujesz tak głupie decyzje blokując ADIROMA7206 przecież gość pytał się o trasę kulturalnie a ten jakiś tam woka czy foka zaczał mu docinać a później sam_fischer nazwał go pajacem bezpodstawnie to ich powinienes zablokować .Według mnie jeśli ktos prosi o rade to jak wiem trzeba mu pomóc a nie mądrować bo "ja" juz tam jechałem i pozjadałem wszystkie rozumy,następnie podcięcie ADIROM7206 to piątek że miał juz wyjechać ale niech ten gość czyta kiedy, dokładnie jest podana data 04.07 jak masz zamiar trzymać tych mądralińskich to zdaje się że ta cała strona jest niczeg warta
.png)
ALDIK666 napisał(a):to Twoje zdanie a czytałeś od początku -poczytaj a potem pisz pozdrawiam
.png)
.png)
.png)