Jacek S napisał(a):To zabrzmiało jakbym kłamał...
Ależ skąd Jacku. Zobacz, że pod moim linkiem najwięcej głosów to 1500.
Gdzieś zniknęły te z większą ilością głosów.
.png)
Witam,
dziękujemy za udział w konkursie IKEA "Kuchnia jak marzenie".
Formę przyznawania nagrody głównej wybraliśmy licząc na uczciwość użytkowników biorących udział w konkursie.
Jesteśmy zmuszeni zdyskwalifikować Pańską pracę z konkursu, gdyż sposób zdobywania głosów jest niezgodny z założeniami konkursu.
Ideą akcji „Kuchnia jak marzenie” jest nie tylko możliwość wygrania atrakcyjnej nagrody, ale również pokazanie użyteczności programu do planowania IKEA HOME PLANNER. Mamy nadzieję, że zdobyta wiedza przy projektowaniu kuchni przyda się Państwu w przeszłości.
Z poważaniem
Koordynator Konkursu
Szanowny Koordynatorze Konkursu,
nie rozumiem wprawdzie, w którym miejscu moje postępowanie było nieuczciwe, rozumiem za to reakcję 2230 moich znajomych, którzy głosowali na mój projekt: żaden z nich nie kupi w Ikei już nigdy nawet świeczki.
Mam nadzieję, że zdobyte w konkursie doświadczenie pozwoli Szanownemu Koordynatorowi uniknąć w przeszłości tego rodzaju błędów.
Z poważaniem...

.png)
Jacek S napisał(a):Przecież zawody były uczciwe - wszyscy oszukiwali...więc dlaczego?
![]()
hepik napisał(a):Koordynator ma rację.
Przecież nie głosowaliście dlatego,że projekt wam sie podobał a dlatego ,ze poprosił o to cromaniak dla swojej znajomej.
.png)
weldon napisał(a):A regulamin czytaliście? Zwłaszcza ten punkt "poproście o głosowanie swoich znajomych i znajomych znajomych"?
Mniej więcej tak to brzmiało.
Zbyt pochopnie zarzucacie oszustwo nie tym co trzeba.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.