hrehor napisał(a)::D![]()
Witam, mam kumpelkę w jego wieku ale problem polega na tym iż ona ma dziecko w wieku 2 lat, ale jest wolna , jak będzie chętny na coś takiego ta mogę ją zapytać .
Rozmawiałam z Vjeko- to nie problem
.png)
hrehor napisał(a)::D![]()
Witam, mam kumpelkę w jego wieku ale problem polega na tym iż ona ma dziecko w wieku 2 lat, ale jest wolna , jak będzie chętny na coś takiego ta mogę ją zapytać .
.png)
niezawodny napisał(a):Janka napisał(a):Chorwat-Vjeko, którego poznalismy tego lata w Crikvenicy( tam mieszka). Chciałby poznać miłą Polkę - twierdzi, że Polki to najpiękniejsze i najmilsze kobiety na świecie, a nie ma możliwości sam napisać na tym forum- nie zna języka polskiego.
Zachciało mu się pobaraszkować z Polkami...Żadna nowość...
Janka napisał(a):Prosił mnie , żebym wspomniała o nim ( o stronie miłosników Chorwacji dowiedział sie ode mnie).
Później pokażą nas w TV i powiedzą: "to oni skojarzyli tą Polkę z tym Chorwatem"![]()
CBA aresztuje CRO-serwer a my zostaniemy uznani za sutenerów...
![]()
Bo pół biedy jak HR-gościu tylko lubi połączyć przyjemne z pożytecznym. A co jeśli to jakiś Hannibal Lekter...
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Zgadza się, ale to wcale nie musi mieć negatywnego wpływu na związek. Powiedziałbym, że wręcz przeciwnie.![]()
Wszystko zależy od tych dwojga ludzi, którzy ze sobą są...
Pozdrawiamy
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):No myślę, że o nasze rodaczki nie trzeba sie martwić. Bo Polki, prócz tego, że piękne to i bardzo są rozsądne a i ,wydaje mi się, raczej niewrażliwe na wątpliwe zresztą uroki rasowych "galebova".
Prawda dziewczyny?!
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):"galeb" (liczba mnoga "galebovi"; "galebova"- genitivus pluralis od "galeb")
w znaczeniu dosłownym to mewa; ale w przenośni takim właśnie mianem określa się "zawodowych chorwackich podrywaczy".
Są przeważnie czarujący, lecz bywają "bezlitośni", więc uwaga!![]()
![]()
.png)
.png)