.png)
alutka napisał(a):Witam.Licze na wasza pomoc.Lepiej przez Czechy,Austrie,Slowenie czy przez Slowacje, Wegry.Po drodze nocleg w jakims niedrogim motelu.
.png)
.png)
g0kazik napisał(a):Witam
W tym roku jadę z północy Polski (Puck).....Wybrałem trasę pezez Niemcy (Berlin - ring, Monachium), Austrię i Słowenię. .... Do Kołbaskowa "6" jedzie się bezproblemowo 3,5godz. no i wtedy niemieckie autostrady. Można docisnąć gaz do dechy, oj można.
.png)
.png)
gp72 napisał(a):Wejherowo-Lębork już jest bez wahadeł. Jechałem w niedzielę.
gp72 napisał(a):Ja ruszam w najbliższy czwartek :lol: trasą taką jak g0kazik i też planuję 3,5 do granicy, tylko ze w nocy. W dzień raczej bez szans. Jeżdżę co tydzień służbowo i w tygodniu to ok. 4,5h z Gdańska.
.png)
.png)
Tomek napisał(a):Czyżby wszystko skończyli ??? To mało prawdopodobne, jeżdzę również mniej więcej co tydzień, ostatni raz w zeszły czwartek i byli z pracami daleko w polu... Roboty zwijają wczesnym wieczorem i wtedy rzeczywiście nie ma wahadeł...
.png)
Darek9634 napisał(a):Za mocno nie tnij bo znowu w Garczu łapią ( a taka długa prosta ) i można szybciej zarobić parę punktów. Do przejechania cała Polska a ja przed godziną dorobiłem się 4 punktów.
.png)
gp72 napisał(a):Taki cieżki los, współczuję :cry: Od czasu jak tabliczkę "fotoradar" postawili nie widziałem ich tam :wink: Dzieki :!:
.png)
Darek9634 napisał(a):Mam nadzieję, że jakoś dojedziemy i wrócimy bo w samochodzie będzie 3 kierowców, w tym 2 bez punktów
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi