Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy - nie mam noclegu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piweczko
Podróżnik
Pomocy - nie mam noclegu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piweczko » 07.07.2009 21:14

Witam
czy ktoś może ma namiar na jakiś apartament dla 4 osób w okolicy makarskiej. Poszukuje w terminie 25/07/2009 - 07/08/09. wiem że jest archiwum ale szukam już długo i nic nie mam. Może ktoś mi da jakis namiar do chorwata który ma znajomych.
radziu1974
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radziu1974 » 08.07.2009 03:09

Podaj email
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 08.07.2009 06:09

Rozumiem, że ten wątek widziałeś
forum/viewtopic.php?t=17804
...i nic nie ma.... :wink:
L_cro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) L_cro » 11.07.2009 13:12

Podaj e-mail to podeślę ci kilka propozycji.
natulka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natulka » 11.07.2009 13:58

witam, jeśli można ja też poproszę, szukałam i wysyłałam dziesiątki maili, ale niestety wszystko jest zajęte, bądź ceny kosmiczne :/ podaję maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

również interesują mnie okolice Makarskiej, zwłaszcza Tucepi, Podgora oraz Brela :)

będę bardzo wdzięczna :)

pozdrawiam
bursztyn
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bursztyn » 11.07.2009 18:18

Witam, ja też proszę o namiary. Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję. :wink:
wielka.woda
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wielka.woda » 12.07.2009 11:16

Dolacze sie, poniewaz spodziewam sie ze moi wlasciciele apartamentu nie zaakceptuja zarezerwowanego przeze mnie terminu, bo przyjmuja od soboty do soboty,a ja zrobilem rezerwacje via portal wakacyjny w innym terminie. Jesli ktos cos moze podeslac z wolnymi apartamentami na riwierze makarskiej, to poprosze na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dziekuje.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 12.07.2009 11:29

Na miejscu bez problemu znajdziecie kwaterę..w końcu nie wszystkie sie ogłaszają przez neta :)
Rozumiem, że takie zarezerwowanie kwatery ma wam zapewnić psychiczny spokoj, ale na miejscu w 100% znajdziecie.
Jeśli to ma być Makarska to tam apartamentów od groma!
Pozdrawiam
natulka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natulka » 12.07.2009 13:27

W ubiegłym roku byłam na wakacjach w Tucepi, jednak był to wypad we wrześniu, gdzie właściwie można było przebierać w wolnych kwaterach... mam nadzieję, że w tym roku znajdziemy coś sensownego, mimo, iż na miejscu będziemy 10.08 :)
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 12.07.2009 15:50

Zadałam dzisiaj pytanie w innym poście ale nikt nie odpisał , mam nadzieję że tutaj ktoś pomoże.
Ines poratuj !

Witajcie
Mam do Was pytanie .
Już dawno zarezerwowałam apartamenty dla naszej ekipy tzn. są to 4 apartamenty w każdym jest łazienka , dwa z nich mają wspólną kuchnię a pozostałe dwa każdy swoją , czyli 4 łazienki i 3 kuchnie . Rejon Starigrad-Paklenica 100 m od plaży , dwa pierwsze tygodnie sierpnia cena za całość 140 euro czyli po 35 euro od rodziny.
Dzisiaj dzwoniła moja koleżanka że w Makarskiej jest bardzo dużo kwater wolnych i nie ma wcale chętnych i oni wynajęli apartament : sypialnia, salon z kuchnią i łazienka, z klimą około 30m od plaży za 25 euro.
Wyjeżdżamy początkiem sierpnia dlatego proszę o info wszystkich co są w Cro czy naprawdę nie ma problemu z kwaterami i czy faktycznie te ceny są takie niskie bo nie chce mi się w to wierzyć ?[/b]
zmasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmasz » 12.07.2009 19:31

Ja tesz proszę o pmoc znalazły się środki ale czasu mało wyjazd 25 lipca
proszę o pomoc żadnych odpowiedzi z Chorwacji. Proszę o oferty na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Interesują mnie okolice Makarskiej, Tucepi, Podgora itd
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 12.07.2009 19:46

eliza_12 napisał(a):Zadałam dzisiaj pytanie w innym poście ale nikt nie odpisał , mam nadzieję że tutaj ktoś pomoże.
Ines poratuj !

Witajcie
Mam do Was pytanie .
Już dawno zarezerwowałam apartamenty dla naszej ekipy tzn. są to 4 apartamenty w każdym jest łazienka , dwa z nich mają wspólną kuchnię a pozostałe dwa każdy swoją , czyli 4 łazienki i 3 kuchnie . Rejon Starigrad-Paklenica 100 m od plaży , dwa pierwsze tygodnie sierpnia cena za całość 140 euro czyli po 35 euro od rodziny.
Dzisiaj dzwoniła moja koleżanka że w Makarskiej jest bardzo dużo kwater wolnych i nie ma wcale chętnych i oni wynajęli apartament : sypialnia, salon z kuchnią i łazienka, z klimą około 30m od plaży za 25 euro.
Wyjeżdżamy początkiem sierpnia dlatego proszę o info wszystkich co są w Cro czy naprawdę nie ma problemu z kwaterami i czy faktycznie te ceny są takie niskie bo nie chce mi się w to wierzyć ?[/b]

Nie jeżdżę w sezonie to nie wiem :(
We wrześniu nie płacę nigdy więcej niż 25-30E za dwie osoby w ładnym apartamencie nad samym morzem.
Jednak w tym roku ponoć rzeczywiście dużo jest wolnych kwater.
Pamiętaj, że początek sierpnia to najazd Niemców, Włochów itd..wtedy może byc problem z kwaterami..Zawsze możesz na miejscu czegoś poszukać i po kilku dniach sie przeniesc..:)
Pozdrawiam
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 12.07.2009 20:21

Dzięki za szybką odpowiedź. Chyba tak właśnie zrobimy. Może nasi gospodarze jak zobaczą że jest tyle wolnych kwater dookoła i będziemy się chcieli przenieść to spuszczą z tonu :)
A jeśli wszystkie kwatery będą zajęte to się będziemy cieszyć że mamy zarezerwowane i wcale nie jest tak drogo :)
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 13.07.2009 11:33

eliza_12 napisał(a):Zadałam dzisiaj pytanie w innym poście ale nikt nie odpisał , mam nadzieję że tutaj ktoś pomoże.
Ines poratuj !

Witajcie
Mam do Was pytanie .

Nie chce mi się wierzyć w takie ceny... 8O 8O 8O Ale jeśli tak jest to bardzo dobrze, bo wybieram się po 20 lipca w okolice Makarskiej.
Pozdrawiam. :D
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 13.07.2009 19:56

Tzn w które Ci się nie chce wierzyć w moje 35 euro czy mojej znajomej 25 euro ?
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pomocy - nie mam noclegu
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone