Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy - nie mam noclegu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mati_sowee
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mati_sowee » 14.07.2009 11:47

tak dla spokoju ducha - jak macie jakies fajne namiary na Makarską to podeślijcie na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - dzieki
max 21
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) max 21 » 14.07.2009 16:53

Witam,

To mój pierwszy post na forum jednakże jestem na nim juz od 'jakiegos czasu' przeglądalem wiele tematów, czytałem faq etc.

Jak widze zdania są podzielone co do wyjazdu w ciemno w tzw sezonie ... Mam zamiar wybrać sie w 4 osoby w okolice Rogoznicy, albo Makarskiej i teraz nie wiem czy konieczne jest rezerwowanie noclegu, czy moze sie zdarzyc ze NIC nie znajde ?
Tak jak kolega powyżej dla świętego spokoju mógłby ktos dać namiary na jakies sprawdzone noclegi ? Z góry dziekuje
mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kama21
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kama21 » 14.07.2009 17:53

eliza_12 napisał(a):Zadałam dzisiaj pytanie w innym poście ale nikt nie odpisał , mam nadzieję że tutaj ktoś pomoże.
Ines poratuj !

Witajcie
Mam do Was pytanie .
Już dawno zarezerwowałam apartamenty dla naszej ekipy tzn. są to 4 apartamenty w każdym jest łazienka , dwa z nich mają wspólną kuchnię a pozostałe dwa każdy swoją , czyli 4 łazienki i 3 kuchnie . Rejon Starigrad-Paklenica 100 m od plaży , dwa pierwsze tygodnie sierpnia cena za całość 140 euro czyli po 35 euro od rodziny.
Dzisiaj dzwoniła moja koleżanka że w Makarskiej jest bardzo dużo kwater wolnych i nie ma wcale chętnych i oni wynajęli apartament : sypialnia, salon z kuchnią i łazienka, z klimą około 30m od plaży za 25 euro.
Wyjeżdżamy początkiem sierpnia dlatego proszę o info wszystkich co są w Cro czy naprawdę nie ma problemu z kwaterami i czy faktycznie te ceny są takie niskie bo nie chce mi się w to wierzyć ?[/b]

Ja tak sobie śledzę te niektóre wypowiedzi na forum, nie zabieram głosu ale tutaj muszę. Sorry Eliza_12 ale jak masz informacje od koleżanki to po co pytasz innych osób. Nie prościej jest wziąść od koleżanki namiar i tam zadzwonić :?: :roll: Dodam, ze jeżdżę do Makarskiej bardzo często ale nie sądzę żeby na taką ilość osób w sezonie zarezerwować coś w dobrej cenie. Mało tego w jednym domu. :? Jeżeli masz takie informacje to najlepiej zasięgnąć wiadomości u źródła a nie błagać o pomoc innych, którzy notabene jeżdżą we wrześniu. Jeżeli koleżanka zamawiała po 25 euro to dlaczego i Tobie nie może zamówić. Dogadajcie się i będzie ok :D
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 14.07.2009 19:02

Dobrze przeczytaj mój post !
Jest tam napisane że ja już mam zarezerwowane apartamenty a pytanie zadałam : czy to prawda że można wynająć apartament za 25 euro w tym sezonie i że faktycznie jest tak dużo wolnych kwater.
Oto mi chodziło.
Czy nie uważasz że po to jest forum by pytać ?
kama21
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kama21 » 14.07.2009 20:10

Nie chciałam być złośliwa ale sama sobie odpowiedź. Chcesz wiedzieć czy tyle rzeczywiście będzie płacić czy nie? Niech poda namiary na tą kwaterę i ZADZWOŃ bądź wyślij maila. Wiesz o kwaterze to tylko jeden ruch i będziesz wiedzieć.
Lewusss
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lewusss » 29.07.2009 14:05

Namiary na kwaterę w Tucepi ?
pliniu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pliniu » 30.07.2009 12:13

To ja tez poprosze jakies namiary:
Tucepi (najchetniej) Brela, Baska Voda dla dwoch osob z aneksem kuchennym, lazienka, tv i parkingiem od 2.08.2009 do 12.08.2009. Z gory dzieki

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pomocy - nie mam noclegu - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone