Wiem ze jest mniej ciekawa od południa, ale tam jedziemy na wakacje, proszę o pomoc, jakie miejsca waro zwiedzić na północy Chorwacji? wiem że KRK, ale co jeszcze? może coś w Słowacji? (chcemy zrobic sobie wypad do Wenecji)
Będę dzwięczna:)
.png)
.png)
fango1509 napisał(a): wiem że KRK, ale co jeszcze? może coś w Słowacji? (chcemy zrobic sobie wypad do Wenecji)
.png)
fango1509 napisał(a):Wiem ze jest mniej ciekawa od południa, ale tam jedziemy na wakacje, proszę o pomoc, jakie miejsca waro zwiedzić na północy Chorwacji? wiem że KRK, ale co jeszcze? może coś w Słowacji? (chcemy zrobic sobie wypad do Wenecji)
.png)
asikx napisał(a):Jednom reču: Gdzie Rzym, gdzie Krym ;) ;)
.png)
fango1509 napisał(a):Rozumiem że te miejsca warto zobaczyć: Istria, Cres, Rovinij
Może coś jeszcze???
Dzieki

.png)
fango1509 napisał(a):Oczywiście popieprzyłam... chodziło mi o Słowenię:)
Rozumiem że te miejsca warto zobaczyć: Istria, Cres, Rovinij
Może coś jeszcze???
Dzieki
.png)
fango1509 napisał(a):Wiem ze jest mniej ciekawa od południa, ale tam jedziemy na wakacje, proszę o pomoc, jakie miejsca waro zwiedzić na północy Chorwacji? wiem że KRK, ale co jeszcze? może coś w Słowacji? (chcemy zrobic sobie wypad do Wenecji)
.png)
Szopisko napisał(a):Żeby zobaczyć wyspę Cres potrzebny jest tydzień - no chyba, że zwiedzasz z szybko i z wywieszonym językiem ;)
Szopisko napisał(a):Chociaż gdy wejdziesz na taką górę - nawet bez pośpiechu - to i tak z wywieszonym jęzorem ;)
.png)
.png)
.png)
Szopisko napisał(a):Zdjęcie zrobiłem właśnie na Cresie. Jest to widok na Losnij. Trzeba wdrapać się na Televrinę....
Szopisko napisał(a):Tomek skoro tam nie byłeś to kiepsko zwiedziałeś ;) ;)
.png)
fango1509 napisał(a):woka- lepiej nie wnioskuj bo za bardzo tobie to nie wyszło...
Jadę pierwszy raz w życiu do Chorwcji dlatego też jestem na tym forum i pytam o ciekawe miejsca na jednodniowy wypad (z okolic Rijeki).
Dzieki