Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podróż poślubna do Chorwacji-film

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 20:18

Właśnie skończyłem oglądać nagrany przez moją żonkę film na platformie NC+ na programie Romantica HD :oczko_usmiech: pt. Rejs ku szczęściu-Podróż poślubna do Chorwacji :mrgreen: nisko budżetowe romansidło produkcji Niemieckiej (nie lubię niemieckich filmów) :| ale watro go zobaczyć chociaż dla pięknych ujęć,plenerów min. z Dubrownika,Trogiru,Primosten,wodospady Krka,Kornati i wielu innych miasteczek których nie znam i jeszcze nie poznałem będąc w Chorwacji :mrgreen:
Polecam :smo:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.06.2013 21:02

No proszę, Jack reżyser, żona producent filmowy. Myślałem, że ty jesteś tak sam biedak jak My wszyscy na forum :D :D :D :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 09:44

darek1 napisał(a):No proszę, Jack reżyser, żona producent filmowy. Myślałem, że ty jesteś tak sam biedak jak My wszyscy na forum :D :D :D :wink:

noo :oczko_usmiech: 3w1, reżyserką scenografią i produkcją filmów zajmuję się od ponad 20 lat :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 10:08

JackDaniels;) napisał(a):
darek1 napisał(a):No proszę, Jack reżyser, żona producent filmowy. Myślałem, że ty jesteś tak sam biedak jak My wszyscy na forum :D :D :D :wink:

noo :oczko_usmiech: 3w1, reżyserką scenografią i produkcją filmów zajmuję się od ponad 20 lat :mrgreen:

Darek, możesz wobec tego obstalować u kolegi wakacyjny filmik z Asiulą ;) :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 17.06.2013 11:57

W zasadzie to masz rację.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 17.06.2013 12:01

Hmmm, a jak ja mam to obejrzeć jak ani NC+, ani Romantica HD nie mam. Kurde, największy pakiet TV mam, a Romancica nie dali mi :D

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone