Dla "świeżych" cropl-uczestników...7-razy w Podacy

Zapraszam do...... wątku

VONPLES napisał(a):(Pozdrav dla Janusz Bajcera)
Zapraszam do...... wątku
Dabapo napisał(a):Witam,
jestem nowym cromaniakiem
chciałam prosic o sugestie i pomoc w szukaniu kwatery.
Wybieramy sie na przelomie czerwca i lipca w okolice Gradaca. Czytalam . ze do samego Gradaca nie warto, bo tłoczno na plazy jak w Makarskiej. Czy mozecie mi cos podpowiedziec i zasugerowac kwatere w okolicy. Z góry dziekuje za pomoc.
VONPLES napisał(a):Dabapo napisał(a):Witam,
jestem nowym cromaniakiem
chciałam prosic o sugestie i pomoc w szukaniu kwatery.
Wybieramy sie na przelomie czerwca i lipca w okolice Gradaca. Czytalam . ze do samego Gradaca nie warto, bo tłoczno na plazy jak w Makarskiej. Czy mozecie mi cos podpowiedziec i zasugerowac kwatere w okolicy. Z góry dziekuje za pomoc.
Wszystko zależy od Twoich "zapotrzebowań" na spędzanie urlopu. Jeśli cenisz sobie spokój i rodzinna atmosferę to, trafiłaś na odpowiedni wątek. Poczytaj wątki .....o Podacy z poprzednich lat.....
podaca-2014-t44135.html
podaca-2015-t47072.html
podaca-2016-t49803.html
...Pozdrawiam
skojola napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie. Po lekturze wątków o Podacy, postanowiliśmy w tym roku poszukać tam apartamentu. Zdecydowaliśmy się na apartamenty Nikolić przy Andrije K.Miošića 1. Zanim wpłacę zaliczkę, chciałabym się zapytać stałych bywalców Podacy, czy to dobry wybór? Może ktoś tam nocował lub po prostu zna te apartamenty? Wybraliśmy apartament Maslina. Czy Jadranka jest bardzo uciążliwa, bo patrząc na mapę, to jest dość blisko. W poprzednich latach byliśmy w Zatonie k. Zadaru i Draśnicach i tam było bardzo cicho i spokojnie, a takie miejscówki nam odpowiadają. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne