WIOLAB napisał(a):Bocian napisał(a):Jest po drodze jeszcze kilka miejsc...
a pewnie, że jest
Ja do Trstenica to wpadam po piwko i pieczywo
WIOLAB napisał(a):Bocian napisał(a):Jest po drodze jeszcze kilka miejsc...
a pewnie, że jest
.png)
Bocian napisał(a):WIOLAB napisał(a):Bocian napisał(a):Jest po drodze jeszcze kilka miejsc...
a pewnie, że jest
Ja do Trstenica to wpadam po piwko i pieczywona lody czasem... Raczej nie chciałbym tam wypoczywać. Dla mnie ładniej wygląda z daleka niż z bliska , choć ma niezaprzeczalnie swój urok. Jak Divna
WIOLAB napisał(a):Bocian napisał(a):WIOLAB napisał(a):Bocian napisał(a):Jest po drodze jeszcze kilka miejsc...
a pewnie, że jest
Ja do Trstenica to wpadam po piwko i pieczywona lody czasem... Raczej nie chciałbym tam wypoczywać. Dla mnie ładniej wygląda z daleka niż z bliska , choć ma niezaprzeczalnie swój urok. Jak Divna
zalezy kto czego szuka...
jedni lubią wioski jak to się mówi zabite dechami a drudzy Międzyzdroje ....ile ludzi tyle opinii![]()
Najlepiej samemu się przekonać
.png)
majeczka napisał(a):Bocian napisał(a):Ja mam swoje miejsce na Ziemiw Borku
... świetny wybór; a co możesz jeszcze innego polecić?
.png)
maniust napisał(a):Dopiero teraz trafiłem na ten temat , mimo że leży on prawie rok na forum.
Nie mniej jednak twoje zdjęcia , jeszcze bardziej utwierdziły mnie w przekonaniu że Peljesac jest bardzo dobrym wyborem na ten rok.
Byle do września......
Brawo!!! Piękne zdjęcia.
.png)
Bocian napisał(a):majeczka napisał(a):Bocian napisał(a):Ja mam swoje miejsce na Ziemiw Borku
... świetny wybór; a co możesz jeszcze innego polecić?
Takich miejsc w Cro są pewnie setki... tam gdzie jeżdżę, atmosferę robią gospodarze i ich podejście do nas. Wszędzie gdzie byłem , nie byłem zawiedziony. szukam w tych miejscach pozytywów a nie rozbijam na atomy...
.png)
.png)
.png)
.png)
edzia-max napisał(a):Witam,
Ja wczoraj wróciłam z Chorwacji a dokladni z Trpanj. Zwiedziliśmy w sumie caly płw.
Nie wiem czemu ale osobiście bardziej mi się podoba inna cześć Chorwacji (Szybenik - Split), jakoś średnio urzekł mnie ten płw.
Trpanj, nawet znośnia, choć plaże ma średnie, najładniejsza plaża to Divna, kawałek za Trpanj, fakt jest piękna. Ale to tyle co mnie tam urzekło.
Orebić, mały, zatłoczony i brudny. Jedyny plus to lodziarnia, mają zaj...lody
Można tam spędzić tydzień ale przy 2 tyg tak jak my byliśmy to już mega nuda, mimo, ze mieliśmy wycieczki do Dubrovnika, Mostaru na Korcule to i tak w 2 tygodnie nie było co robić.
Ale to jest moje zdanie, kazdy ma inne gusta. Innym się tam moze podobać. Mnie akurat nie urzekło.
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie