.png)
.png)
.png)
joajer napisał(a):Nie chodzi o kombinacje ale często i to nie tylko w polsce jesteśmy nieświadomie zmuszani do zakupu nie zawsze tego co chcemy,np Morskie oko i wożenie furami,to co prawda nie było w cenie ale mogło by być,w Plitwicach są tysiące turystów nie mówiących po Chorwacku i warto ich naciągnąć ,i nie byłby to osobliwy przypadek,jeżdżąc trochę po europie wiem że obcokrajowców się naciąga na różne różności,ziomkowie się dogadają co i jak,obcokrajowcy nie,a płacąc tylko za wstęp można sporo zaoszczędzić zwłaszcza na kilku osobach.
.png)
joajer napisał(a):.... zaoszczędza się wiele kasy na wejściu,czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?
joajer napisał(a):Wiem że można było wejść do parku Plitvice bez stateczka(przymusowego?) i było dużo taniej i że nikt o tym nie informował(trza było o tym wiedzieć) .....
.png)
.png)
joajer napisał(a):Tak było a nie mówię że jest nadal i to było legalne a nie jakieś obejście,tyle że nie każdy o tym wiedział,po to jest to forum aby pogadać,a propo to ile kosztuje teraz wstęp bo podobno 110kn więc trochę więcej niż 40zł ale nie wiem czy to prawda a po Chorwacku nie umiem więc ich stron nie czytam.
joajer napisał(a):Wlaśnie poczytalem ww link ,110kn,ale może ktoś co byl kiedyś choć mnie poprze że byla taka możliwość.....
.png)
.png)
joajer napisał(a):Ciekawe że temat zamiast zainteresować wszystkich zirytował.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne