Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pod sam koniec tegorocznego urlopu wspólnie z młodą parą udalismy sie na krótki plener......
Cała sesja odbyła się w Górnej Podgorze, było spontanicznie, wesoło i bardzo gorąco....
cześć Arek.
bardzo podoba mi się 2 (bosa stopa Pani Młodej robi klimat - jest "subtelny erotyzm"), 6, 8, 10 - wdowiec (poza wb) i 12.
generalnie fajna cała seria.
pozdrawiam
8,12 raczej nie bardzo. Jak Chorwacja to w kolorze poza tym miałeś bardzo nierówne kontrasty - Młodzi kontra skały, zbyt mocno odcięło ich to od pleneru. Przy 12 natomiast widziałbym bardziej parę a miłosnym uścisku niż rozbawioną Młodą, ratującą kieckę
Świetnie oddany klimat, nieszablonowe kadry no i widać, że była to doskonała zabawa - zarówno dla młodych jak i dla fotografa.
Jako uzupełnienie serii dodałbym może coś w sepii.
Gratuluję młodym pamiątki, a fotografowi dobrej roboty.
Jak na mój gust ..... 2 i 7. ( nr 8 też coś w sobie ma). Przecież to plener w HR. Taka podróż poślubna w ułamku sekundy, jeszcze stroje weselne na sobie.
woka napisał(a):Jak na mój gust ..... 2 i 7. ( nr 8 też coś w sobie ma). Przecież to plener w HR. Taka podróż poślubna w ułamku sekundy, jeszcze stroje weselne na sobie.
2- jeszcze razem,7- kochanek odjechał,8- znowu razem