.png)
.png)

Jola L-G napisał(a):Ostatnio bardzo aktywny stał się Platon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????, a Andrzej J. milczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? -[(wiem, że robię źle poruszając ten temat, ale kilka razy w roku dopada mnie taka wielka chęć przekory (sorki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)]
.png)
platon napisał(a):Jola L-G napisał(a):Ostatnio bardzo aktywny stał się Platon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????, a Andrzej J. milczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? -[(wiem, że robię źle poruszając ten temat, ale kilka razy w roku dopada mnie taka wielka chęć przekory (sorki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)]
Jola L-G .194 posty.Posty o niczym.Tak jak banko.
.png)

Jola L-G napisał(a):platon napisał(a):Jola L-G napisał(a):Ostatnio bardzo aktywny stał się Platon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????, a Andrzej J. milczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? -[(wiem, że robię źle poruszając ten temat, ale kilka razy w roku dopada mnie taka wielka chęć przekory (sorki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)]
Twój cynizm jest wielki i nie zna granic![]()
![]()
![]()
![]()
, Jesteś człowiekiem super!!!!!!!!!!!, ale jesteś dużo bardziej przekorny niż inni i wiele bardziej złośliwy. Na szczęście mam okazję widywać Cię często (dzięki ostatniemu spotkaniu w Krakowie wiem jak wyglądasz) i wiem, że nie tylko ja jako forumowiczka odbieram Cię w ten sposób. Dziękuję Ci Andrzeju i obiecuję, że kiedyś w najmniej spowdziewanym momencie - powiem ..........." aaa...chch.... to Ty Andrzej. Platon........................"
![]()
![]()
![]()
Życzę miłej nocy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
platon napisał(a):Jola L-G napisał(a):platon napisał(a):Jola L-G napisał(a):Ostatnio bardzo aktywny stał się Platon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????, a Andrzej J. milczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? -[(wiem, że robię źle poruszając ten temat, ale kilka razy w roku dopada mnie taka wielka chęć przekory (sorki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)]
Twój cynizm jest wielki i nie zna granic![]()
![]()
![]()
![]()
, Jesteś człowiekiem super!!!!!!!!!!!, ale jesteś dużo bardziej przekorny niż inni i wiele bardziej złośliwy. Na szczęście mam okazję widywać Cię często (dzięki ostatniemu spotkaniu w Krakowie wiem jak wyglądasz) i wiem, że nie tylko ja jako forumowiczka odbieram Cię w ten sposób. Dziękuję Ci Andrzeju i obiecuję, że kiedyś w najmniej spowdziewanym momencie - powiem ..........." aaa...chch.... to Ty Andrzej. Platon........................"
![]()
![]()
![]()
Życzę miłej nocy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Piszesz ,że masz szczęscie mnie widywać częściej.Jako cynik powiem.Spadaj mała.
.png)
platon napisał(a):Jola L-G napisał(a):Ostatnio bardzo aktywny stał się Platon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????, a Andrzej J. milczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? -[(wiem, że robię źle poruszając ten temat, ale kilka razy w roku dopada mnie taka wielka chęć przekory (sorki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)]
.png)

banko napisał(a):platon napisał(a):Jola L-G napisał(a):Ostatnio bardzo aktywny stał się Platon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????, a Andrzej J. milczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? -[(wiem, że robię źle poruszając ten temat, ale kilka razy w roku dopada mnie taka wielka chęć przekory (sorki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)]
Jola L-G .194 posty.Posty o niczym.Tak jak banko. :
odpowiedzi nie na temat , tak jak ??? no ciul wie, platon, kura cezar, andrzej, td, itd, itd, itd,itd,
sie w resorcie siedzialo to i sie wie..............
.png)
platon napisał(a):banko napisał(a):platon napisał(a):Jola L-G napisał(a):Ostatnio bardzo aktywny stał się Platon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????, a Andrzej J. milczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? -[(wiem, że robię źle poruszając ten temat, ale kilka razy w roku dopada mnie taka wielka chęć przekory (sorki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)]
Jola L-G .194 posty.Posty o niczym.Tak jak banko. :
odpowiedzi nie na temat , tak jak ??? no ciul wie, platon, kura cezar, andrzej, td, itd, itd, itd,itd,
sie w resorcie siedzialo to i sie wie..............
banko ? kto już wie kim jest banko ,może to tutaj napisać
.png)