Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pjd

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
janniko
Cromaniak
Pjd

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.07.2009 06:59

Viva Psia Jasna D... !
Witam ponownie wszystkich niepoprawnych!
Szefunio to równy gość; przywrócił mnie do życia, za co mu wielkie dzięki! :lol:
Więc czas już trochę porozrabiać, tym bardziej, że na forum powiało monotonią (broń Boże to nie krytyka), dziesiątki powielających się tematów dot. gdzie, jak i po co jechać (w końcu po to jest to forum), a nam do wyjazdu zostało 28 dni i jakoś wypada sobie uatrakcyjnić czas oczekiwania.
Co prawda umowę mam taką z Adminem, że jeśli uzna, iż przesadzam, to mam się zamknąć. Ni ma rady. Ale mam nadzieję, że będąc świadomym praw i obowiązków i przestrzegając regulaminu, nie zostanę znów skarcony i wysiudany.
no to siu..
Ostatnio edytowano 02.07.2009 07:15 przez janniko, łącznie edytowano 3 razy
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.07.2009 07:08

No to siu nr 1.
Dziś, słuchając mojego "ulubionego" radia TokFm, postanowiłem zakandydować na posła.

Okazuje się, że jeszcze tylko parlament jest ostatnią ostają normalności.
Pomimo, iż jest to miejsce pracy naszego rządu, można tam spokojnie pić alkohol w dowolnych ilościach, co nierzadko jest tam praktykowane. Sprzedaż jest na miejscu, więc nie muszą wysyłać "umyślnego".
U mnie w pracy nie można nawet przyjść "na wczorajszym chuchu", bo szefo opieprzy i odeśle do domu (wyspać się i wychuchać), i oczywiście z premii potrąci.
No, ale panowie mają stresującą i bardzo odpowiedzialną pracę i należy im się "chwila relaxu".

Ja też chcę mieć taką pracę!
Byłbym dobrym parlamentarzystą, bo chrzanić "od czapy" i lać wodę umiem nieźle, we wkurzaniu innych jestem mistrzem, migać się od pracy też potrafię, często mam niezłą jazdę i generalnie jestem b. zrównoważoną osobą!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2010 09:49

janniko napisał(a):.
Co prawda umowę mam taką z Adminem, że jeśli uzna, iż przesadzam, to mam się zamknąć.

Trzeba było tylko przestrzegać umowy a nie chlup dziecko z kąpielą...
Ale słowo się rzekło-kłódka u płotu ;)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone