Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 15.05.2022 21:05

te kiero napisał(a):Z Kolejorzem nigdy nie byłem za pan brat, ale jakoś cieszą mnie ich wyniki.
Na pewno może mam coś z Poznaniaka.
Let's All do the Poznan*

Miło słyszeć... a co do "robienia Poznania" to "papugują" za nami i na Wyspach czy chociażby w Hiszpanii... :wink:
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 15.05.2022 21:10

Nefer napisał(a):A co do Lecha - ciekawe, co pokaże w pucharach europejskich.

Czas pokaże... ale najpierw wszyscy KIBOLE Kolejorza czyli cały Poznań i cała Wielkopolska czeka na mecz z Zagłębiem, a później na pomeczową mistrzowską fetę... bo od ostatniej trochę czasu minęło.
Mario1971
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario1971 » 15.05.2022 21:24

Przepraszam ale muszę bo kibicujemy prawdziwym
klubom wg.tradycji
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 16.05.2022 08:09

Grać na czyjejś licencji, a być kimś to duża różnica
Każdy w Poznaniu wie o fuzji.... Ciekawe jest to, że inne kluby też się łączyły, dalej grają i nikt o tym im cały czas nie przypomina..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.05.2022 10:09

ajdadi napisał(a):Grać na czyjejś licencji, a być kimś to duża różnica
Każdy w Poznaniu wie o fuzji.... Ciekawe jest to, że inne kluby też się łączyły, dalej grają i nikt o tym im cały czas nie przypomina..

Jasne, najlepiej zostawić smród i długi i udawać, że to nie my.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.05.2022 10:14

Taki tam cytat sprzed paru miesięcy:

anakin napisał(a):Ja nie żałuję.
Odkąd interesuję się piłką marzę żeby to spadło do II ligi.
Pewnie się nie spełni, ale mała radość jest. :twisted:

Jak to mówią - nie życz drugiemu...
No chyba, że miałeś Wisłę na myśli. To co innego. Nie ma tematu. :lol:
ts.1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ts.1 » 18.05.2022 10:56

No w naszej lidze każdy ma coś za uszami u już Legia napewno tak więc nie ma się co puszyc i sadzić za bardzo kolego, to tak a propos tego zostawiania smrodu i udawania greka
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.05.2022 13:09

ts.1 napisał(a):No w naszej lidze każdy ma coś za uszami u już Legia napewno tak więc nie ma się co puszyc i sadzić za bardzo kolego, to tak a propos tego zostawiania smrodu i udawania greka

A w którym to miejscu napisałem, że tak nie jest? To ajdadi udaje, że jest inaczej. :papa:
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 19.05.2022 08:10

Nic nie udaję. Po prostu się cieszę.
O tym smrodzie i długach, to gdzie wyczytaleś?
Może na legia. com?
Poczytaj w necie, bo moje tutaj tłumaczenia jakiś czas temu widać nic nie dały. Chyba, że wiesz rzeczy, o których w Wielkopolsce nikt nie slyszał.... Nie mam zamiaru wdawać się w żadne pyskówki.... ale specjalnie dla Ciebie jeszcze raz powtórzę

MISTRZ , MISTRZ KOLEJORZ

Pozdrawiam.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 19.05.2022 08:30

ajdadi napisał(a):
te kiero napisał(a):Z Kolejorzem nigdy nie byłem za pan brat, ale jakoś cieszą mnie ich wyniki.
Na pewno może mam coś z Poznaniaka.
Let's All do the Poznan*

Miło słyszeć... a co do "robienia Poznania" to "papugują" za nami i na Wyspach czy chociażby w Hiszpanii... :wink:

A to oczywiście wiem, choć najpierw było skandowane "WTF" :twisted: a potem się przyjęło.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.05.2022 09:07

ajdadi napisał(a):Nic nie udaję. Po prostu się cieszę.
O tym smrodzie i długach, to gdzie wyczytaleś?
Może na legia. com?
Poczytaj w necie, bo moje tutaj tłumaczenia jakiś czas temu widać nic nie dały. Chyba, że wiesz rzeczy, o których w Wielkopolsce nikt nie slyszał.... Nie mam zamiaru wdawać się w żadne pyskówki.... ale specjalnie dla Ciebie jeszcze raz powtórzę

Sorry, zapomniałem że wszystkie prawdy objawione to tylko na kkslech.com. Wybacz. Co do długów - to taki cytat: "(..)Za te pieniądze Radosław Majchrzak i reszta jego współpracowników miała spłacić długi starego WKP Lech, któremu swego czasu groziło bankructwo.(...)". Pytanie za garść cukierków - skąd pochodzi?
Żeby już nie przedłużać to tylko jedno pytanie. Jeśli wszystko było tak pięknie, to po co była ta cała "fuzja"?
Gratulacje za majstra, cieszcie się, bo na następnego znowu przyjdzie czekać z dziesięć lat. :oczko_usmiech: :papa:
Również pozdrawiam.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.05.2022 16:06

ajdadi napisał(a):Miło słyszeć... a co do "robienia Poznania" to "papugują" za nami i na Wyspach czy chociażby w Hiszpanii... :wink:

I też śpiewają "Raków cw..l" ?
A tłumaczenia prezesa, który mówi, że że nie rozumiał, co skandują kibice świeżo upieczonego mistrza Polski i dośpiewywał tylko „aeao” to...nie wiem........wymagają komentarza w ogóle? :lool:
No, sorry, ale wymiękam. :roll:

Oczywiście gratulacje za Mistrza, aczkolwiek to nic nie zmieni, bo w pucharach i tak dostaną bęcki jak wszyscy przed i wszyscy (jeszcze długo) po.. :roll:
Jeżeli już w tym kraju musi być jakiś mistrz, to niech to będzie właśnie Lech (albo Raków, Pogoń, Lechia, Cracovia,Piast, Radomiak,Wisła Płock, Górnik Zabrze, Warta, Zagłębie, Jagiellonia, Śląsk, Widzew czy Miedź. ) :wink:

Ja osobiście czekam na niedzielę, z wiarą w Aston Villę.
City się potknie, FCL wygra i zostanie do wzięcia czwarty puchar (28.05). :D
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 21.05.2022 09:24

ajdadi napisał(a):Grać na czyjejś licencji, a być kimś to duża różnica

8O

Przecież to nie była fuzja tylko podmiana.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.05.2022 13:39

Widzew Łódź w końcu z awansem :idea: :D
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 22.05.2022 16:28

Po ośmiu latach :wink:.
Awansowała też Miedź Legnica. Trzecią drużynę poznamy w czerwcu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone