Nie w każdym meczu granym co trzy-cztery dni można grać na maksa.
A Bundeslidze ta kolejka pełna niespodzianek.
Ciężko coś trafić ...
.png)
.png)

alechandro napisał(a):Niektórzy z takiego wyniku się cieszą...np. ja
.png)
anakin napisał(a):A dziś już kolejna kolejka i m.in. Everton-Manchester City.
Janusz Bajcer napisał(a):A mnie ucieszyła przedświąteczna przegrana Juventusu z Fiorentiną 0:3![]()

alechandro napisał(a):A na marginesie, CR7 wybrany został piłkarzem stulecia bo fanom Robusia to jakoś umknęło![]()
Ronaldo pokonał L. Messiego i M. Salaha.
.png)
alechandro napisał(a):No właśnie, bądźmy poważni jeżeli zachwycamy się sukcesem Lewandowskiego ? Nie lubię obu, najbardziej ze wszystkich z topu o dziwo lubię Messiego ale Lewy z CR7 i Messim przy jednym stole nie zasiądzie.
anakin napisał(a):W Globe Soccer Awards![]()
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):To, że ich nie lubisz - nie oznacza, że nie odnieśli sukcesów.
.png)
alechandro napisał(a):No...i nigdzie tego nie napisałem.Janusz Bajcer napisał(a):To, że ich nie lubisz - nie oznacza, że nie odnieśli sukcesów.
alechandro napisał(a):No właśnie, bądźmy poważni jeżeli zachwycamy się sukcesem Lewandowskiego ?
.png)
alechandro napisał(a):Jeżeli piszecie o sukcesach Lewandowskiego to zachowajcie nieco obiektywizmu bo tego trochę u Was brakuje gdyż mowa o Polaku. Ja nieco inaczej do tego podchodzę gdyż polska piłka mi jest obojętna, niestety ale od czasu ME 2012 nie interesują mnie wyniki naszej kadry narodowej, coś we mnie pękło.