Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.12.2020 22:53

Nie w każdym meczu granym co trzy-cztery dni można grać na maksa.
A Bundeslidze ta kolejka pełna niespodzianek.
Ciężko coś trafić ...
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 20.12.2020 20:36

Kolejny hokejowy wynik w PL... tym razem
MU - Leeds 6:2
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 27.12.2020 19:22

Na Anfield niestety tylko remis LFC z WBA 1:1.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2020 16:00

Niektórzy z takiego wyniku się cieszą...np. ja ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.12.2020 16:17

A mnie ucieszyła przedświąteczna przegrana Juventusu z Fiorentiną 0:3 :wink: :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.12.2020 16:21

alechandro napisał(a):Niektórzy z takiego wyniku się cieszą...np. ja ;)

Może się spotkamy w LM i Ronaldo znów będzie smutny. :twisted:

Cała czołówka PL (oprócz Evertonu) zremisowała, bądź przegrała, więc nie ma dramatu.

A dziś już kolejna kolejka i m.in. Everton-Manchester City.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.12.2020 17:25

anakin napisał(a):A dziś już kolejna kolejka i m.in. Everton-Manchester City.

Meczu Everton - Manchester City dzisiaj nie będzie. Przełożony.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2020 18:05

Janusz Bajcer napisał(a):A mnie ucieszyła przedświąteczna przegrana Juventusu z Fiorentiną 0:3 :wink: :lol:

Cieszę się Twoim szczęściem :D
Z tym, że ja o Juventusie nic nie pisałem...

A na marginesie, CR7 wybrany został piłkarzem stulecia bo fanom Robusia to jakoś umknęło :wink:
Ronaldo pokonał L. Messiego i M. Salaha.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.12.2020 18:25

alechandro napisał(a):A na marginesie, CR7 wybrany został piłkarzem stulecia bo fanom Robusia to jakoś umknęło :wink:
Ronaldo pokonał L. Messiego i M. Salaha.

W Globe Soccer Awards :?: :lol:

Ten plebiscyt powstał chyba tylko po to, żeby Ronaldo co roku mógł coś wygrać. :mrgreen:
Na 11 edycji wygrał...6.
Salah trzeci?
Bądź poważny. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2020 18:31

No właśnie, bądźmy poważni jeżeli zachwycamy się sukcesem Lewandowskiego ? Nie lubię obu, najbardziej ze wszystkich z topu o dziwo lubię Messiego ale Lewy z CR7 i Messim przy jednym stole nie zasiądzie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.12.2020 18:34

alechandro napisał(a):No właśnie, bądźmy poważni jeżeli zachwycamy się sukcesem Lewandowskiego ? Nie lubię obu, najbardziej ze wszystkich z topu o dziwo lubię Messiego ale Lewy z CR7 i Messim przy jednym stole nie zasiądzie.

To, że ich nie lubisz - nie oznacza, że nie odnieśli sukcesów.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2020 18:37

anakin napisał(a):W Globe Soccer Awards :?: :lol:

:D :D :D
A Lewy ?

Robert Lewandowski został wybrany piłkarzem roku na gali Globe Soccer Awards w Dubaju. - To trofeum bardzo dużo znaczy. Dziękuję trenerowi, kolegom z drużyny, mojej rodzinie, mojej żonie. Ale też mojemu ojcu, którego już z nami nie ma. Nie doczekał moich największych sukcesów, ale patrzy teraz na wszystko z góry - powiedział wzruszony Lewandowski.

Zaprzeczasz sam sobie bo przecież zachwycałeś się tym "marnym sukcesem" :wink:

Janusz Bajcer napisał(a):To, że ich nie lubisz - nie oznacza, że nie odnieśli sukcesów.

No...i nigdzie tego nie napisałem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.12.2020 18:46

alechandro napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):To, że ich nie lubisz - nie oznacza, że nie odnieśli sukcesów.
No...i nigdzie tego nie napisałem.

Ale napisałeś tak:
alechandro napisał(a):No właśnie, bądźmy poważni jeżeli zachwycamy się sukcesem Lewandowskiego ?

Czyli odniósł sukces, ale nie ma powodu do zachwytu, pewnie dlatego, że go nie lubisz ....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2020 18:55

Nie lubię też CR7 mimo, że gra w Juve ale jego sukces jest podważany mimo, że z Messim to dwaj najwybitniejsi piłkarze w dziejach. Sukces Lewandowskiego to tylko ten "marny" Globe Soccer Awards, sukcesy Ronaldo to między innymi 5 złotych piłek i inne sukcesy a już wkrótce prześcignie Pelego w liczbie zdobytych bramek ogółem a to wyczyn, który zresztą nie wymaga komentarza.
Messi prześcignął Pelego w liczbie bramek dla jednego tylko klubu.

Jeżeli piszecie o sukcesach Lewandowskiego to zachowajcie nieco obiektywizmu bo tego trochę u Was brakuje gdyż mowa o Polaku. Ja nieco inaczej do tego podchodzę gdyż polska piłka mi jest obojętna, niestety ale od czasu ME 2012 nie interesują mnie wyniki naszej kadry narodowej, coś we mnie pękło.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.12.2020 19:10

alechandro napisał(a):Jeżeli piszecie o sukcesach Lewandowskiego to zachowajcie nieco obiektywizmu bo tego trochę u Was brakuje gdyż mowa o Polaku. Ja nieco inaczej do tego podchodzę gdyż polska piłka mi jest obojętna, niestety ale od czasu ME 2012 nie interesują mnie wyniki naszej kadry narodowej, coś we mnie pękło.

Ponieważ we mnie nic nie pękło :wink: kończę dyskusję. :arrow: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone