Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2011 16:28

Stawiam na 1:2 (oczywiście dla Wisełki) :lol:
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 26.07.2011 16:44

slapol napisał(a):Stawiam na 1:2 (oczywiście dla Wisełki) :lol:

To byłby wynik marzenie. Ja z remisu 1:1 bądź wyższego będę szczęśliwy.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 26.07.2011 16:51

Jak zawsze przemawia przez Ciebie niczym nie zmącony optymizm.

Ale tym razem nie będe protestował :D
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 26.07.2011 16:55

Jak przystało na kibica (L) staję przed odwiecznym dylematem... Z jednej strony to Wisła, z drugiej to jednak polska drużyna... :lol:
Ja jednak wstrzymuję się od głosu ;)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 26.07.2011 16:59

moondek napisał(a):Jak przystało na kibica ( L ) staję przed oswiecznym dylematem... Z jednej strony to Wisła, z drugiej to jednak polska drużyna... :lol: Ja jednak wstrzymuję się od głosu ;)

Mam podobnie. W zeszłym sezonie Kuchenki obejrzałem ale nie kibicowałem. Tak samo będzie w najbliższy czwartek z L :sm:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2011 17:00

Kiepura napisał(a):

Jak zawsze przemawia przez Ciebie niczym nie zmącony optymizm.

Ale tym razem nie będe protestował :D

Twoje szczęście :twisted: :wink:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 26.07.2011 17:01

moondek jaka polska drużyna :wink:
liczę na sroga lekcję od Litexu
od razu uprzedzę posty w stylu : nie kibicujesz Polakom ? bo punkty do rankingu itd ble ble ble

Interesuje mnie tylko Legia, w przypadku awansu Wisły do LM ogromny jak na polskie warunki zastrzyk finansowy mógłby spowodować odjazd od reszty ligi na lata świetlne, dokładając do tego fatalne i żenujące zarządzanie (L) przez ITI o mistrzostwie można by było już tylko pomarzyć.
Ostatnio edytowano 26.07.2011 17:02 przez Sven, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2011 17:01

moondek napisał(a):Jak przystało na kibica (L) staję przed odwiecznym dylematem... Z jednej strony to Wisła, z drugiej to jednak polska drużyna... :lol:
Ja jednak wstrzymuję się od głosu ;)

Artur, masz kopa w d..... :wink: , kiedyś gadałeś, że w pucharach kibicujesz polskim drużynom :!: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2011 17:03

Sven napisał(a):.....Interesuje mnie tylko Legia, w przypadku awansu Wisły do LM ogromny jak na polskie warunki zastrzyk finansowy mógłby spowodować odjazd od reszty ligi na lata świetlne, dokładając do tego fatalne i żenujące zarządzanie (L) przez ITI o mistrzostwie można by było już tylko pomarzyć.

Ca za typ :?: :roll: ...i jaki zazdrosny o kasę.... :wink: :lol:

P.S.
Sven, o mistrzostwie, to bez kasy Wisły i tak możecie tylko pomarzyć.. :wink:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 26.07.2011 17:09

z tym się zgodzę przy obecnym stopniu profesjonalizmu w (L) pomarzyć to najbardziej trafne określenie - pisałem że dodatkowo kasa z LM mogłaby dać W ostrego kopa do przodu - tego jako kibic (L) chyba słusznie się obawiam ?

pytaliście się kiedyś czy kibic Juventusu kibicuje Interowi w pucharach, albo Barcy - Realowi ? w kibicowskim świecie to normalne, że nie ma mowy o kibicowaniu rywalom w pucharach

może tak zagadajcie na wakacjach w CRO czy ktoś z Torcidy trzyma kciuki za Dinamo ? :lol:
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 26.07.2011 17:11

slapol napisał(a):o mistrzostwie, to bez kasy Wisły i tak możecie tylko pomarzyć

:lol: :lol: :lol: Święte słowa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2011 17:16

Sven napisał(a):....pytaliście się kiedyś czy kibic Juventusu kibicuje Interowi w pucharach, albo Barcy - Realowi ? w kibicowskim świecie to normalne, że nie ma mowy o kibicowaniu rywalom w pucharach

Juve :?: Inter :?: tego nie wiem. Ogólnie nie przepadam za fuksiarską, włoską ligą ...gdzie co chwilę jakaś "baba" się przewraca i liczy na karny, albo chłopaki na polu karnym szczypią się po dupach, żeby kogoś sprowokować 8O ....a fujjj :evil:
Barsa - Real to jednak spory zastrzyk historycznej polityki...i tu trudno o sympatie nawet w pucharach.

Moim zdaniem, jednak u nas warto wspierać polskie drużyny.
Właśnie m.in. poprzez opisane przez Ciebie powyżej punkty, rankingi itp.
Inaczej nie wyjdziemy z europejskiego dołka i kasa sama do nas nie przypłynie....

P.S.
Patologie w kibicowaniu mnie nie zajmują....
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 26.07.2011 17:19

Sven napisał(a):pytaliście się kiedyś czy kibic Juventusu kibicuje Interowi w pucharach, albo Barcy - Realowi ? w kibicowskim świecie to normalne, że nie ma mowy o kibicowaniu rywalom w pucharach

Jestem podobnego zdania :) Nie potrafię kibicować Wiśle czy Lechowi...
slapol napisał(a):Artur, masz kopa w d..... :wink: , kiedyś gadałeś, że w pucharach kibicujesz polskim drużynom :!: :lol:

Daję słowo, że ze względu na Ciebie w zeszłym tygodniu trzymałem kciuki za Śląsk. Ale tylko ze względu na Ciebie, żeby nie było... ;) 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2011 17:21

moondek napisał(a):...
slapol napisał(a):Artur, masz kopa w d..... :wink: , kiedyś gadałeś, że w pucharach kibicujesz polskim drużynom :!: :lol:

Daję słowo, że ze względu na Ciebie w zeszłym tygodniu trzymałem kciuki za Śląsk. Ale tylko ze względu na Ciebie, żeby nie było... ;)

No widzisz, ja tam w pucharach Legii i Lechowi też kibicuję....może nie przystaję do tych nowoczesnych czasów.... :?
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 26.07.2011 17:23

jeżeli dla Ciebie nie kibicowanie rywalom to patologia to gratuluję :roll:

Podstawowym warunkiem zarabiania pieniędzy na piłce jest dobra gra a nie oglądanie się na rankingi i liczenie punktów. Jeśli Wisła ma w tym sezonie dobra pakę to rozjedzie Litex potem następny zespół i jest w LM. Proste 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone