Eliminacje do LM przewidywalem, ale żeby i w lidze pod górkę .....
Może to ostatni sezon w Ekstraklasie .png)
.png)
arkona napisał(a):Wczoraj wyszło w Szczecinie, że nasza eklapa jest najbardziej nowatorską ligą na świecie i wprowadziła challenge nawet wbrew przepisom FIFA.
Był karny ? Skoro sędzia gwizdnął to był
arkona napisał(a):Nota bene zagranie ręką Murayamy było ewidentne i widocznie nawet gdy tak jak ja siedziałem w okolicach drugiego pola karnego.
.png)
Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Wczoraj wyszło w Szczecinie, że nasza eklapa jest najbardziej nowatorską ligą na świecie i wprowadziła challenge nawet wbrew przepisom FIFA.
Może sędzia czekał na propozycje![]()
A poważnie. Prędzej będziemy mieć drużynę w fazie grupowej LM niż dobre sędziowanie.
Bo na takie coś jest jak widać przyzwolenie.
Przyzwolenie piłkarzy, którzy cieszą się jak dzieci po takiej bramce. Albo minimalizują bądź idą w zaparte. Ten kultowy tekst po padolino:Był karny ? Skoro sędzia gwizdnął to był
Wszyscy widzieli ? To czemu na powtórce słyszę taki ryk radości kibiców po bramce ?
Niestety sędziowanie jest emanacją tego społeczeństwa.
.png)
.png)
.png)
.png)
razpol napisał(a):Co mają powiedzieć kibice Borussii Dortmund, gdzie po paru latach sporych sukcesów ostatnio rozbijali się o dno tabeli..
.png)
razpol napisał(a):oczekiwań
moondek napisał(a):Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale ostatnimi czasy napradę z przyjemnością ogląda się mecze Kolejorza