Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 09.03.2015 17:26

Kiepura napisał(a):Mam nadzieje a i ptaszki na mieście ćwierkają, że za tydzień z drużyną Smudy się nie spotkacie

Sven napisał(a):ptaszki też ćwierkają, że hajsu na dwóch trenerów nie macie

Moje ptaszki lepiej ćwierkały :mrgreen:

Franek się skończył.
Jako trener naturszczyk skończył się gdzieś 10 może 15 lat temu.
Jego myśl trenerska zatrzymała się na etapie enerdowskich wzorców. Jechał na opinii.
Niestety ptaszki też ćwierkają, że biologii nie da się oszukać.

Czy wesoły Jasio - różnie ptaszki ćwierkają, mam nadzieje, że nie.

Tak czy siak póki co Carpe diem
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 09.03.2015 19:27

Coś dla osób o mocnych nerwach. Kość piszczelowa i strzałkowa w dwóch częściach.

razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.03.2015 20:26

Nie oglądam, bo sam miałem coś podobnego.. :| Złamanie strzałkowej i lewej kostki plus rozerwanie więzozrostu strzałkowo-piszczelowego.. ;) Jakoś takoś to było.. 3 w 1. 'Koniec kariery'.. ;)
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 10.03.2015 16:40

Sven napisał(a): beztroski Jasiu - i tym sposobem umieścimy w Lechu i Wiśle dwa asy polskiej myśli szkoleniowej i sami będziemy seryjnie zgarniać MP - taki mamy plan :)

http://youtu.be/w6QN3EHSjVs :lol:

Edit.

Gołębie na rynku gruchają, że Smuda bardzo lubi na kolacje paprykarz szczeciński a Berg wypalić holenderskie zioło. Będzie ciekawie. :roll:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 10.03.2015 21:35

ta gazeta z Holandii która dała niusa o łysym to taki nasz superak więc narazie nic z tego. To, że Berg odejdzie gdzieś dalej to pewne, pytanie kiedy - myślę, że fajnie by było jeszcze trochę pomieszać w Europie więc może za rok.

a Franek - pewnie się skusi na jakies hajsy ale już po sukcesach raczej
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.03.2015 16:24

Wreszcie przejdziemy eliminacje, zakwalifikujemy się do MŚ i...nie zagramy bo będzie bojkot Rosji.
Tak mnie naszło oglądając njusy.
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 11.03.2015 20:58

Vjetar przeczytaj ostatni wywiad z Listkiewiczem - wielka rodzina futbolu nie widzi przeszkód żeby grać MŚ u tych k... i sk....
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 11.03.2015 23:36

Sven napisał(a):ta gazeta z Holandii która dała niusa o łysym to taki nasz superak więc narazie nic z tego. To, że Berg odejdzie gdzieś dalej to pewne, pytanie kiedy - myślę, że fajnie by było jeszcze trochę pomieszać w Europie więc może za rok.

a Franek - pewnie się skusi na jakies hajsy ale już po sukcesach raczej

Gołębie gruchają bez przekonania :D

Franek jeszcze przez rok z okładem będzie brał w Wiśle kasę, której nie zapewni mu żaden inny klub (poza Legią), więc nigdzie się raczej nie ruszy. Chyba, że dostanie pomroczności jasnej i będzie chciał w swoim zadufaniu udowodnić, jakim jest świetnym trenerem.

A Berg... Nie mam jasności w temacie czy on taki dobry czy mu się trafiło trenować drużynę, która z powodów zawirowań organizacyjnych w innych klubach nie ma aktualnie godnych rywali.

Sven napisał(a):Vjetar przeczytaj ostatni wywiad z Listkiewiczem - wielka rodzina futbolu nie widzi przeszkód żeby grać MŚ u tych k... i sk....

No, cóż zwykła przekupna organizacja. Prostytutka na rogu jest bardziej godna szacunku niż uefa czy fifa.
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 12.03.2015 12:32

Polacy najwyżej od 2009 roku.
Reprezentacja na 34. miejscu w najnowszym rankingu FIFA.
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 12.03.2015 16:53

Może gdyby nie trzeba było grać z Irlandią (już niebawem), w następnym rankingu znowu byśmy awansowali :D
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 15.03.2015 23:06

Sven napisał(a):a na serio Duda to trochę inny rozmiar kapelusza na naszą ligę

Dziś to chyba czapka niewidka była, bo grał, ale go nie widziałem :roll:
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 15.03.2015 23:36

Kiepura napisał(a):

Mała podpowiedż to ten z najbrudniejszą koszulką na boisku.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 15.03.2015 23:37

arkona napisał(a):
Kiepura napisał(a):Dziś to chyba czapka niewidka była, bo grał, ale go nie widziałem :roll:

Mała podpowiedż to ten z najbrudniejszą koszulką na boisku.

Bo nie wypraną miał.
:wink:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 16.03.2015 09:05

Kiepura napisał(a):

a miało być tak pięknie :)
remis na farcie ale jak wcześniej pisałem Wisła potrafi grac na Ł3 i łysy dzisiaj nie trafił ze składem ( coraz częściej)
teraz ciężki mecz w Poznaniu i w takiej formie będzie niezwykle trudno o remis ( chyba że jakaś metamorfoza nastąpi)
Sagan już powinien skończyć karierę, Astiz to samo, Ivica bez formy, Duda też nie za dobrze
Łysy ma trochę na głowie - ale powinien dać radę - Liga będzie ciekawsza hah :)
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 17.03.2015 20:33

Gratulacje dla Błękitnych. W dwumeczu po prostu przejechali się po Cracovii.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone