Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pikolo w Breli

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
catherini
Autostopowicz
Pikolo w Breli

Nieprzeczytany postnapisał(a) catherini » 27.02.2009 23:05

Witam wszystkich chorwackich maniaków. Wybieram się do Breli, ap. Pikolo Scit 35 i szukam opini. Czy daleko do plaży i jakie te plaże, czy apartament nadaje się do rodziny z maleńkimi dziećmi.
Będę wdzieczna za odpowiedz.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.02.2009 23:52

Ta stronka mówi wszystko - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink: :lol:
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 28.02.2009 09:38

No ja wiem sporo :D
Byłem tam w zeszłym roku i jadę w tym roku.
Nie wiem jaki apartament wybierasz, pietro czy przyziemie.
Ja mam pietro. 2 balkony , 2 pokoje,kuchnia 2 łaziemki. Bez klimatyzacji. Gospodarze bezkonfliktowi, własne miejsce parkingowe. Do sklepiku 100 metrów, do plaży około 100 schodków tj około 3 minuty na nóżkach. Płaża super , sa conajmniej 2 do wyboru. Do skałki 20 min spacerkiem , 40 min do portu.Kiedy jedziesz?
catherini
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) catherini » 28.02.2009 11:54

My wybieramy się w drugiej polowie sierpnia, apatrament na piętrze z dwoma balkonami, czyli tam gdzie Ty.
Mam pytanie, czy bez klimy damy radę? Podobno dom polożony jest wsród zieleni?
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 28.02.2009 12:05

catherini napisał(a):Mam pytanie, czy bez klimy damy radę? Podobno dom polożony jest wsród zieleni?

Dacie radę :D
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 28.02.2009 16:42

Może być trochę duszno,ale balokony można osłonić markizami a w pokojach korzystać z wentylatorów, które udostępnia gospodyni. Z reszta będzecie tam tylko spać :D
catherini
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) catherini » 01.03.2009 10:23

A właściciele mieszkają w tym samym budynku?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 01.03.2009 10:34

Wygląda na to że Ścit będzie mocno Polski :D
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 01.03.2009 11:32

Mieszkają na dole. bezkonfliktowo
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 04.03.2009 14:56

bedzie polski...I podrace też! i mnie to cieszy! my bedziemy I połowa lipca i II sierpnia - Podrace
Moja 4 latka najchętniej już by sie pakowała....

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje