napisał(a) Artur_lodz » 29.06.2009 17:39
Dzieki za wszystkie wpisy:)
Tak, po przeanalizowaniu czasu podrozy rzeczywiscie lepiej jechac tak ok 16-17.. chocby dlatego ze kiedy np. po 8h zmoze mnie sen to bedzie noc i mozna sie kimnac a nie sloneczny cieply poranek

Wyjazdem w nocy kierowalem sie dlatego ze chcialem ominac wszelkie korki u nas, a latwiej mi jechac w nocy po naszym kraju niz obcych drogach...ale przekonaliscie mnie, wyjazd ok 16.
Teraz sprawa wegetacji przez ten okres... hm na bank skoczymy do jakiejs knajpy czy cos takiego..ale szczerze nie jestem zbyt wybredny jesli chodzi o jedzenie, a najpopularniejsze wakacyjne smakolyki nie chodza mi po glowie, gdyz wielkim fanem owocow nie jestem, a i za slodyczami nie przepadam.. no fakt, ze piwka to sobie nie odmowie

Sam wiem jak bylem na kempingu z 3 lata temu, za jaka gotowke i w jakich warunkach i wiem ze juz tak bym nie chcial, ale to tak samo ktos byl w podobnych do moich a teraz smiga w lepsze i nie wyobraza sobie zeby bylo inaczej... Mysle ze nie bede glodowac o wodzie itp.. u nas tez jesc i gotowac trzeba..moze i taniej ale po to jest ten wiekszy fundusz przygotowany
zaraz obczaje kemping podany przez Filipki i bede mial jasniejszy obraz sytuacji..
EDIT:
Kemping obczajony, ceny super..tylko kurcze daleko... trzeba liczyc chyba z 400km wiecej niz na Istrie, dobrze licze? Czyli dla mnie podroz chyba nieoplacalna az tak.. ale moj ojciec sie wybiera w rejonu Splitu, wiec dla niego jak znalazl
Jakby cos takiego wczesniej bylo, to bajka byla by poprostu

Ostatnio edytowano 29.06.2009 18:02 przez
Artur_lodz, łącznie edytowano 1 raz