Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pomijając fakt samego posiadania takiego pleneru, to podziwiam, po pierwsze, twoje oko,
po drugie, że chce ci się w poszukiwaniu ujęcia jakieś hektary pól pokonywać
Jak się na to patrzy, to niemal widać krzywiznę Ziemi i tak ta ścieżka odprowadza wzrok gdzieś za horyzont aż ...
Leszek Skupin napisał(a):A Ty co żegnasz się z nami Przestań mnie nie masz za co.... sam się uczę i jak patrzę na Twoje fotki to żałuję, że takich nie potrafię
8O......no co Ty Leszku ... aż tak źle TO wyszło
nie ,nie spokojnie po prostu dużo się od Was nauczyłam , nie tylko o Chorwacji ale .......no, wiesz, co mam na myśli z tego wszystkiego zapomniałam dodac o Agnieszce (twister) bo gdyby nie Agusia to nawet fot.bym tu nie wkleiła dzięki Adze, się naumiałam więc......... śmiało mogę powiedziec .....że od każdego coś fajnie że jesteście ! czyli co ? uczymy się dalej
Chyba jednak tak do końca nie mam tego monitora takiego ciemnego
Ja bym spróbował wyciągnąć jednak trochę szczegółów z cieni.
Kościół w Sukowie 2 Wiem, można powalczyć z chmurami, żeby pozostał ten dramatyzm sytuacji, ale chodziło mi o dół zdjęcia.