napisał(a) Franz » 04.12.2009 14:11
lubelski napisał(a):..szkoda Wojtku mnie się Twoje fotki bardzo podobają i z wielką przyjemnością je oglądałem......mam nadzieje że zmienisz zdanie. pozdrawiam Andrzej
mutiaq napisał(a):No to szkoda, bo mi się bardzo podobały
Szczególnie Ci mali ludzie gdzieś tamm heeenn daleeeko
Mam taką zasadę, że nie wpycham się tam, gdzie mnie nie chcą.
Niekulturalnymi hasłami jednej osoby bym się nie przejmował. Ale skoro podpisują się pod nimi również inni, do których żywię szacunek, to nie mam innego wyjścia, jak się dostosować.
W tym wątku miałem nadzieję, że się czegoś nauczę. Ale - oczywiście - cieszyło mnie, kiedy moje fotki i komuś tutaj się podobały. Rafał wyjaśnił, że w kwestii nauki - nie tędy droga.
Co do zimowych fotek, to tam nie zamieszczałem ich z konkretnym celem nauczenia się czegoś, chociaż każda okazja do nauki jest dobra. Wiolak3 skrytykował tam generalnie mój sposób kadrowania i poprosiłem go jakieś konkrety, propozycje innego skadrowania. Na razie czekam. Może też kto inny by mi w tej kwestii zechciał pomóc.
Wczoraj dowiedziałem się - o czym wcześniej nie wiedziałem - że jest tam zasada wrzucania aktualnych zdjęć, a moje fotki to już czas przeszły. Więc pojawia się kolejna przeszkoda.
Naprawdę jest mi bardzo miło, że chcielibyście jeszcze jakieś fotki z moich zasobów zobaczyć, a i ja bym się chętnie nimi podzielił. Zdecydowanie jednak nie chcę robić czegoś, co nie jest tu mile widziane.
Pozdrawiam,
Wojtek