.png)
.png)
.png)
.png)
decklen napisał(a):Mam pytanie do fachowców od IGO
Dlaczego nie chce mi wyznaczyć drogi między granicą słowacko/węgierską poniżej Bratysławy a granicą węgiersko?chorwacką koło Letenye z pominięciem dróg płatnych - wywala że punk docelowy jest przy tych ustawieniach niedostępny ( najnowsze igo i najnowsze mapy teleatlasa)
.png)
claude napisał(a):Nie wiem czy myslisz o TT ONE v3 ? To odrobine wiekowa konstrukcja
claude napisał(a): ale jesli bedzie miala najnowsze mapy to powinienes byc zadowolony - intuicyjny, prosty interfejs (oczywiscie to zawsze jest subiektywna ocena), duza szybkosc dzialania i na dzien dzisiejszy chyba niezle pokrycie Chorwacji. Ale musisz pamietac ze to "niezle pokrycie" oznacza 42%...
.png)
el_guapo napisał(a):decklen napisał(a):Mam pytanie do fachowców od IGO
Dlaczego nie chce mi wyznaczyć drogi między granicą słowacko/węgierską poniżej Bratysławy a granicą węgiersko?chorwacką koło Letenye z pominięciem dróg płatnych - wywala że punk docelowy jest przy tych ustawieniach niedostępny ( najnowsze igo i najnowsze mapy teleatlasa)
Zdarza się, że mapy dwóch krajów nie "łączą" się na granicach; tj. droga w SK i droga w HU na granicy nie mają połączenia - zdarza sięByć może też, że w programie jest błąd i droga bezpłatna jest zaznaczona jako płatna - opcja dróg płatnych/bezpłatnych nie jest w nawigacjach dopracowana. Zamiast zaznaczać tę opcję, lepiej samemu opracować trasę bezpłatną na podstawie informacji np. z forum i powstawiać punkty przelotowe.
.png)
.png)
.png)
.png)
claude napisał(a):Najgorzej wypada tutaj Automapa bo ma mapy navteqa ale q4 2008, pokrycie ponizej 40%.
.png)
.png)
pirzol napisał(a):...... zdecydowanie polecam AM, ktora kazde skrzyzowanie dokładnie pokazywała jaki pas gdzie skręcić itp... pzdr P
.png)
Adax napisał(a):1. czy można dograć np. mapę samej tylko Chorwacji
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi