Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Papierosy

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mafus
Croentuzjasta
Papierosy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mafus » 25.04.2004 06:59

Jestem ciekawy jeśli oczywście ktoś pali to czy bierzecie wagonik z Polski czy kupujecie w cro :!: Ja wprawdzie nie palę ale mój znajomy tak i obiecałem mu że sie dowiem jak to jest z tymi "fajkami"
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 25.04.2004 08:25

Mafus napisał(a):Jestem ciekawy jeśli oczywście ktoś pali to czy bierzecie wagonik z Polski czy kupujecie w cro :!: Ja wprawdzie nie palę ale mój znajomy tak i obiecałem mu że sie dowiem jak to jest z tymi "fajkami"

Zabieram ze sobą ponieważ normalne papierosy kosztują od 15 HRK,a chorwackie są tańsze,ale ich się nie da palić.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2004 12:23

Mafus napisał(a):Ja wprawdzie nie palę ...

Jak to Mafus nie palisz :?: , a kto to w takim razie wypuszcza dym pod wodą..... :wink:
Mafus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mafus » 25.04.2004 12:30

a jakoś tak wyszło :lol: :lol: :lol:
andrzej z B.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej z B. » 25.04.2004 18:54

Były już samochody,Karlovacko teraz papierosy.
Gratuluję poziomu zainteresowań.
Potem zostanie Ci tylko temat pogoda.
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 25.04.2004 20:54

andrzej z B. napisał(a):Były już samochody,Karlovacko teraz papierosy.
Gratuluję poziomu zainteresowańtem zostanie Ci tylko temat pogoda.
To jest samo życie!Nie bądz złosliwy...Widac ze nie palisz i nie rozumiesz ...a pogoda?to tez ciekawe.prawda? :wink:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 25.04.2004 20:57

Mafus napisał(a):Jestem ciekawy jeśli oczywście ktoś pali to czy bierzecie wagonik z Polski czy kupujecie w cro :!: Ja wprawdzie nie palę ale mój znajomy tak i obiecałem mu że sie dowiem jak to jest z tymi "fajkami"
Zabieram zawsze!tak można wydac FUL kasy na ich okropne fajki! pa
andrzej z B.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej z B. » 25.04.2004 20:57

Kama i Rama.Smarować mozna grubo.
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 25.04.2004 21:05

andrzej z B. napisał(a):Kama i Rama.Smarować mozna grubo.
W pewnym wieku nalezy unikac tych tłuszczy..co zalecam..ale już chyba za puzno...Wyrazy wspołczucia... :cry:
Kurdesz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kurdesz » 15.06.2005 21:56

Witam!
Jestem na forum nowy, ale temat mnie jak najbardziej dotyczy (niestety...). Otóż ceny papierosów są w Cr dużo wyższe niż w PL (choc taniej niż w unii), często za wysokie dla samych Chorwatów. Najtańsza "palna" trucizna w zeszłym roku kosztowała 11 Kun/paczka. Ja po "spożyciu" zapasu z PL za radą mojego wujka (Chorwata) nabyłem maszynkę do napełniania gilz i (tu już wujek oponował), gwoli poznania lokalnych wyrobów, miejscowy duhan (tytoń) "zlatni dukat"... Wyszło mniej więcej po naszych cenach i mocy (większość miejscowego "palidła" jest dla nas za słaba). Sumując: lepiej wiźiąść zapas - na żadnej granicy nie kontrolowali...
Remus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Remus » 16.06.2005 05:39

Oj drogie ,drogie mają Chorwaci papieroski. Biorę ze sobą zapasik z Polski.
U nas Marlboro i inne bardziej markowe wychodzą 1/2 ceny w porównaniu z Chorwają.
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 16.06.2005 06:57

Popieram!
Ja również zabieram 4 kartony(razem z żoną) + Bols + Tyskie ! -Podstawa!
Lena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lena » 16.06.2005 07:11

Ja też z tych co biorą z Polski ,ale paczuszkę bądż dwie kupuję no bo "skosztować" wszystkiego trza chorwackiego :lol: :lol: :lol:
Jackus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackus » 16.06.2005 08:16

...a może skręty z liści figowych? :wink:
Bondkr
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bondkr » 17.06.2005 14:27

[quote="Jackus"]...a może skręty z liści figowych? :wink:[/quote]
A mnie np smakują bardzo fajki pt. Walter Wolf..I oczywiście skręcik się też czasem spali z tytoniu Drum...
U znajemgo kelnera w znajomej knajpie po 10 kn...Jak widać każdy ma swoją filozofię palenia.
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone