Czy może jednak lepiej podjechać autem?..
Teraz początkiem lipca, w okolicach kampu Nordsee nie ma dzikich tłumów.
Jednak chcielibyśmy zobaczyć, gdzie jest najfajniej (poza polecana Pine Beach
.png)
.png)
Ania_84 napisał(a):A jeśli chodzi o wycieczkę na Kornati, to jest to kwestia przemyślenia, bo nie wiem, czy naszej mała da radę przez cały dzień..
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ania_84 napisał(a):A jeśli chodzi o wycieczkę na Kornati, to jest to kwestia przemyślenia, bo nie wiem, czy naszej mała da radę przez cały dzień..
Rejs trwa od ok. 9-tej do ok. 17-tej, myślę, że dla dwulatki to żadna atrakcja.![]()
Popłyniecie na Kornati jak mała podrośnie
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Rejs trwa od ok. 9-tej do ok. 17-tej, myślę, że dla dwulatki to żadna atrakcja.Ania_84 napisał(a):A jeśli chodzi o wycieczkę na Kornati, to jest to kwestia przemyślenia, bo nie wiem, czy naszej mała da radę przez cały dzień..![]()
FUX napisał(a):Na Kornati jak najbardziej. Na cało dzienny rejs płynął nasz 9 miesięczny Syn.
.png)
.png)
.png)
.png)
Ania_84 napisał(a):kobrat czego dokładnie mam szukać na ulicy Domagoja?
Dziś winko zakupione na targu u starszej pani. W plastikowej 1,5 litrowej butelce :p
Dziś się już nie napijemy, bo właściciel zaprosił nas na kieliszek wiśniówki (ja), śliwowicy (mãż) i orzechówki (my razem).
Jeszcze wcześniej było piwko do pizzy ( w Pjace bardzo dobra), więc mixów na dziś wystarczy.
Jutro kierunek plaża w okolicach Pine Beach
.png)
Ania_84 napisał(a):FUX napisał(a):K
A jeśli chodzi o wycieczkę na Kornati, to jest to kwestia przemyślenia, bo nie wiem, czy nasza mała da radę przez cały dzień..
.png)
kobrat napisał(a):a wie ktos, czy mozna poplynac z Pakostane gdzies indziej niz na Kornaty?
.png)
FUX napisał(a):kobrat napisał(a):a wie ktos, czy mozna poplynac z Pakostane gdzies indziej niz na Kornaty?
Plażing na sąsiedniej wyspie. Rano płyniesz, wieczorem powrót.
Nigdy nie skorzystaliśmy.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne